Modelka Průšová: Řádila s bičíkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Modelka Průšová: Řádila s bičíkem!

Kateřina Konvalinka Průšová v sexy prádle a s bičíkem v ruce mužům ukázala, jaké umí doma udělat tóčo.
Kateřina Konvalinka Průšová v sexy prádle a s bičíkem v ruce mužům ukázala, jaké umí doma udělat tóčo. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Miss ČR 2002 Kateřina Konvalinka Průšová (25) to umí pořádně rozjet! Dokonale to předvedla na módní přehlídce F&F. Průšová, ačkoliv je už téměř rok vdanou paničkou, vstoupila na molo v sexy oblečku a v ruce držela nebezpečný bičík. A show, jakou předvedla, nenechala v klidu žádného z přítomných mužů.


Zpovzdálí vše sledoval i její manžel Vladimír Konvalinka (31), který dobře věděl, že doma podobný sexy taneček až do konce uvidí jen on.

Pány nažhavila i přehlídka sexy modelů návrháře Osmanyho Laffity. Modelka Diana Kobzanová na ní upoutala pozornost přihlížejících přiléhavými modely. Mohla si to dovolit, na rozdíl od Evy Jeníčkové. Eviny šaty nejenže připomínaly safari oblek a na podobnou nóbl akci se nehodily, ale především rozvírající se knoflíčky daly vyniknout Eviným špekům. Hereččinu vizáž nezachránila ani nová tmavá barva vlasů, s níž vypadá starší.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.