Madonna (50) & Jesus Luz (22) - Svatba?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Madonna (50) & Jesus Luz (22) - Svatba?!

Fotografie
Fotografie (internal)

NEW YORK – Žádný rozchod, naopak! Zpěvačka Madonna (50) a její koloušek, brazilský model Jesus Luz (22), plánují svatbu! A to už během tohoto víkendu! Tvrdí to modelův otec Luiz Heitor Pinto de Luz. Celý obřad se má odehrát podle náboženství kabala, které Madonna vyznává.

Žádný rozchod, naopak! Zpěvačka Madonna (50) a její koloušek, brazilský model Jesus Luz (22), plánují svatbu! A to už během tohoto víkendu! Tvrdí to modelův otec Luiz Heitor Pinto de Luz. Celý obřad se má odehrát podle náboženství kabala, které Madonna vyznává.

Madonna a Jesus jsou spolu podle slov jeho otce velmi šťastni a zprávy o březnovém rozchodu prý byly jen fámy vzniklé na základě jediné hádky. Jesus prý velmi dobře vychází i s Madonninými dětmi – syny Roccem (8) a Davidem (4) a dcerou Lourdes (12).

Luiz Heitor Pinto de Luz popírá, že by zpěvačka jeho synovi platila v přepočtu 20 000 Kč týdně za lekce angličtiny. Jazyk prý ovládal mnohem dříve, než se s Madonnou seznámil. Lež je prý i to, že Madonna svému mladičkému milenci kontroluje mobil. „Mluvil jsem s ní po telefonu a připadala mi jako úplně normální žena. Zněla příjemně a vyrovnaně. Byla velmi zdvořilá,“ sděluje Luiz Heitor nadšeně první dojmy z přítelkyně svého syna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.