Jágr zahýbá Puhajkové? Tajné noční rande s Miss Doleželovou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágr zahýbá Puhajkové? Tajné noční rande s Miss Doleželovou?!

Že by se krásná Inna Jaromírovi už okoukala?
Že by se krásná Inna Jaromírovi už okoukala? (: ara)

PRAHA – Vyhlášená pražská diskotéka Misch Masch, pondělí po půlnoci. Hokejový bůžek Jaromír Jágr (37) se klátivým krokem přesouvá do vyhrazených VIP prostor, kam nikdo nezvaný nesmí. Chvíli nato za ním do přísně střežené místnosti vpluje i bývalá Miss Jana Doleželová (29).

Předtím se několikrát pokradmu rozhlédne. Hmm, co tohle má znamenat? Že by tajné rande?! Jaromír měl přece pro modelky odjakživa slabost…

Pro Jágra je tahle diskotéka skoro »osudové« místo. Párkrát tam byl už s Andreou Verešovou. A právě tady pak sbalil i Innu Puhajkovou (23), tehdy mladičkou Miss internet. Kde ale byla Inna v pondělí večer? A kde byl bohatý podnikatel Richard Podroužek, dlouholetý přítel Doleželové? Na to asi oba v tu chvíli odpověď nehledali. „Přišla jsem i odešla s kamarádkou. Svědomí mám čisté,“ hájí se teď Doleželová na serveru Super.cz. Svědomí… Přítomní hosté tvrdí, že se vlnila okolo Jágra jak havajská tanečnice! A že oboustranná náklonnost z nich jen prýštila.

A proč nebyl Jágr onen večer s Innou Puhajkovou? Podle našich informací byla v pondělí v zahraničí. Jágr navíc odjakživa se svými dívkami do společnosti nerad chodil. Nejspokojenější je, když je partnerka doma. Od své dívky vyžaduje obětování na plný úvazek. Já vydělávám, ty se starej o sporák a rodinu! Právě kvůli tomu se kdysi rozešel s Verešovou. Tehdy říkal: „Potřebuju holku, která se mně přizpůsobí. Jenže právě tohle je problém hereček, zpěvaček, modelek. Že holka pěkně hraje, krásně zpívá, dobře vypadá – fajn, ale to se časem okouká. A nakonec zbyde jen touha mít doma obyčejnou ženskou.“ Ženská podle něj má být doma, chlap si ale vyrazit může. S kamarády. Nebo s kamarádkou?

I Doleželová je »oficiálně« zadaná. I když – se svým přítelem se už až podezřele dlouho nikde neobjevila. Bohatý podnikatel poslední dobou obchází pražské bary s kamarády. I Doleželová společenské akce absolvuje sama… Možná šlo v onu pondělní noc mezi ní a Jágrem jen o lehký flirt, pouhý špás. Možná o víc. Těžko říct. Jágr si včera vypnul telefon a Doleželová ho zase celý den nezvedala a nereagovala ani na esemesky.

Jágr je sice silně věřící, ale už kdysi přiznal: „Nevěra? Co na to mám říct? Ve vztahu, kterej nebyl silnej, tak se to asi i stalo.“ Takže…?

Kliknutím zvětšete

15.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.