Jiří Paroubek bude podruhé otcem - Manželka čeká miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Jiří Paroubek bude podruhé otcem - Manželka čeká miminko!

Jiří a Petra během prvního máje.
Jiří a Petra během prvního máje. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Manželé Jiří a Petra Paroubkovi se na podzim stanou rodiči. Paní Petra (35) je totiž v požehnaném stavu. O radostnou zprávu se podělila budoucí maminka v tiskovém prohlášení. „Od jara tohoto roku s manželem víme, že jsem těhotná.

V minulých dnech jsme o této skutečnosti informovali rodinu a poté i přátele,“ píše v prohlášení Petra.

Narození prvního potomka očekávají Paroubkovi na podzim letošního roku. Svůj požehnaný stav si paní Petra očividně užívá. „Pro mě i manžela je moje těhotenství tou nejlepší možnou změnou našeho života a oba se na narození dítěte velmi těšíme,“ líčí šťastná Petra.

Zdá se, že dřívější zdravotní komplikace paní Petry jsou definitivně zažehnány a jejímu toužebně očekávanému rodičovství nestojí nic v cestě. „Můj zdravotní stav je velmi dobrý a lékaři v průběhu těhotenství neočekávají žádné komplikace,“ uklidňuje všechny paní Petra. Jejího manžela Jiřího tak podle všeho čeká pěkně rušný podzim. Kromě očekávaného narození potomka se pokusí v čele ČSSD zvítězit v předčasných volbách do Poslanecké sněmovny.

Paroubek tak půjde ve stopách šéfa ODS Mirka Topolánka, který se v červenci 2007 stal otcem malého Nicolase. Roli otce přitom už Paroubek důvěrně zná. Z předchozího manželství s paní Zuzanou už totiž má dospělého syna Jiřího (24). A dokonce je i dědečkem, před dvěma lety se mu narodila vnučka. Svou nynější manželku Petru, která je o 21 let mladší než on, si vzal za obrovského zájmu médií předloni v listopadu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.