Podhůrský vypadl z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Podhůrský vypadl z okna!

Zdeněk Podhůrský nejprve zběsile tančil, pak ale vypadl z okna a vymkl si kotník.
Zdeněk Podhůrský nejprve zběsile tančil, pak ale vypadl z okna a vymkl si kotník. (Aha! – Karel Kopáč)

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Proslulá kavárna Vlasty Hájka (32), kde se scházejí majitelé luxusních aut Ferrari, už není jen v centru Prahy, ale má svoji přesnou kopii i v Uherském Hradišti.

Proslulá kavárna Vlasty Hájka (32), kde se scházejí majitelé luxusních aut Ferrari, už není jen v centru Prahy, ale má svoji přesnou kopii i v Uherském Hradišti. Tam se také konal velkolepý křest za přítomnosti všech »Scuderia boys«, jak si říkají všichni majitelé a fanoušci Ferrari. I když to vypadalo, že se bude křtít šampaňským, nakonec se křtilo spíš krví…

Hned jak Vlasta Hájek s přítelkyní Zuzanou Belohorcovou (32) v Uherském Hradišti pokřtili šampaňským ceduli nové Caffeterie Ferrari, vrhli se všichni do víru zábavy. Ale už večer tekla krev! Nejprve vypadl z okna Zdeněk Podhůrský (50), který těsně předtím k pobavení všech přítomných zazpíval z okenního výklenku kavárny. Když ale lezl dolů, uklouzl, spadl a vymkl si kotník!

Modelka Dominika Kadlčková (19) už náplastmi olepená přijela. „Prostě jsem neustála facku,“ řekla nám. Nový přítel přezdívaný Seladon asi bude pěkně od rány. Úrazu nezůstal o víkendu ušetřen ani hlavní aktér večera Vlasta Hájek. Když se konečně dostal v neděli okolo páté ráno z večírku, cestou na záchod nesklonil hlavu a praštil se o sešikmený strop, takže má pěkný krvavý šrám na čele.

Na párty se objevil i televizní »Milionář« Michal Červín – a nebyl sám. Barbaru Kautmanovou, se kterou má sedmiměsíční Rozárku, už nahradila jiná kráska…

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.