Kateřina Kornová - Zhroutila se z rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Kornová - Zhroutila se z rozvodu!

Svůj druhý rozvod Kateřina Kornová prožívá velmi těžce.
Svůj druhý rozvod Kateřina Kornová prožívá velmi těžce. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Někdejší sexbomba Kateřina Kornová (41) je na dně. Vrásky okolo očí, přes ně černé brýle, v obličeji nepřítomný výraz... Rozvod s hoteliérem Jiřím Pařízkem (46) jí zřejmě dává co proto.

A nejen po fyzické stránce. Ani s psychikou na tom Kateřina není nejlépe – na muže totiž úplně zanevřela. S dětmi raději zatím bydlí u rodičů.

„Nezlobte se, to je pro mě tak citlivé téma, takže se o tom bavit nebudu,“ špitla posmutněle Kornová na otázku, v jakém stadiu momentálně její rozvod je.

Přestože si kdysi už jednou rozvodovou procedurou prošla s Jiřím Kornem, ani tentokrát to nezvládá zrovna s přehledem. Velkou oporou jsou pro ni děti, včetně sedmnáctiletého Filipa z prvního manželství, jehož postižení autismem je prý tím hlavním důvodem rozvodu.

Podle našeho zdroje totiž Jiří Pařízek usiloval o to, aby Kateřina umístila Filipa do ústavu, s čímž Kornová nesouhlasila. Neshody pak přerostly v úplné odcizení. Ten, kdo by ale nahradil Pařízka po Kateřinině boku, je zatím v nedohlednu. Na muže, alespoň dočasně, úplně zanevřela. „Muži? Na to teď opravdu náladu nemám. V žádném případě teď nikoho nehledám,“ mračí se Kornová. Děti, se kterými bydlí momentálně u svého otce, jsou podle Kateřiny jejím jediným objektem zájmu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.