Michaela Ochotská - Ujfaluši jí dal kopačky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Michaela Ochotská - Ujfaluši jí dal kopačky

 (Aha – Mária Rušinová, ČTK/Volfík René)

PRAHA – Moderátorka »nováckých« Televizních novin Michaela Ochotská (24) dostala kopačky. Její »milovaný« Tomáš Ujfaluši (31), kapitán české fotbalové reprezentace, ji nekompromisně poslal k vodě!

Utekla na Moravu!
Kvůli milenci!

A to už minulý týden v pondělí, dva dny před ostudnou porážkou 1:2 se Slováky. Důvod rozchodu? „Poslední dobou ho tak nějak štvala. Už se jí prostě přejedl,“ nese se mezi kamarády Ujfalušiho…

Zhroucená moderátorka se okamžitě po rozchodu odebrala za rodiči na Moravu do Bruntálu. „Ano, rożešli jsme se. Důvodem je naše pracovní nasazení, ale také odloučení. Bydlíme totiž daleko od sebe,“ řekla pro Tn.cz Ochotská. A reakce Tomáše Ujfalušiho? „Nechci to fakt komentovat,“ řekl obránce španělského Atlétika Madrid.

„Ukončil to on,“ prozradil pak deníku Aha! velice důvěrný zdroj. A faktem je, že Ujfaluši si z rozchodu těžkou hlavu opravdu nedělal. Jen dva dny poté, co Ochotskou opustil, si v noci ze středy na čtvrtek užíval s několika reprezentačními kolegy na velkém mejdanu plném sexu a alkoholu.

O to víc trpěla Ochotská. Zprávy na Nově, které v pondělí minulý týden moderovala, nebyly s tou »věčně usměvavou Ochotskou«, ale se zcela zdrcenou blondýnkou, která ze sebe nemohla vyloudit úsměv. A podobně to vypadalo i následující dva dny. Pak se hned odebrala za rodiči do Bruntálu, kde se zřejmě ještě pořád skrývá.

Rozchod totiž vůbec nečekala. Jejich známost trvala pouhého půl roku. Ještě před pár dny přitom Ochotská mluvila o svatbě, o tom, jak se kvůli Ujfalušiho angažmá v Madridu začala učit španělsky, o třech dětech, které by v budoucnu ráda měla. Teď jí ale z velké lásky zůstalo »jen« bílé audi za dva miliony korun, které jí Ujfaluši daroval – jediná vzpomínka na bohatého a rozvedeného fotbalistu…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.