Lucie Bílá na Tháliích: Zbytečný hazard se zdravím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Lucie Bílá na Tháliích: Zbytečný hazard se zdravím!

Lucka Bílá ještě není v pořádku, ale už se hrne do práce. Nehazarduje příliš?
Lucka Bílá ještě není v pořádku, ale už se hrne do práce. Nehazarduje příliš? (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jedenáctinásobná Slavice Lucie Bílá (42) hazarduje se zdravím. Přestože ji stále trápí viróza, objevila se v sobotu večer na předání cen Thálie. A i když se snažila rozdávat své proslulé úsměvy od ucha k uchu na všechny strany, bylo na ní poznat, že není zrovna ve své kůži.


Navíc, přestože patřila mezi favority, si cenu neodnesla! Na předávání cen a hlavně na následném večírku se ale stala i řada jiných, velice zajímavých věcí!

Lucka poté, co jí cenu v kategorii muzikál – ženy vyfoukla manželka zpěváka Petr Koláře (42) Zuzana Kolářová (36), jen stěží skrývala zklamání. „Vyhrát jsem si přála pro celé divadlo. Za sebe jsem ale spokojená,“ řekla Aha! a měla se k odchodu. „Jsem čtrnáct dní nemocná a nemůžu se jít bavit. Zítra hraju po dlouhé době, jedu domů,“ vysvětlovala Bílá.

Kliknutím zvětšeteNa večírek nedorazil ani herec Jiří Langmajer (42), kterého na vyhlášení doprovázela manželka Kamila, která mu už nejspíš odpustila milostnou avantýru s modelkou Kliknutím zvětšeteFaltýnovou (30). Na večírku se ale objevil bývalý partner operní pěvkyně Andrey Kalivodové (31) Ondřej Kepka (39), který dorazil s novou přítelkyní Alenkou, která potěšila všechny přítomné muže, když jí ze šatů vyklouzla bradavka. Po tomto drobném incidentu si už ale Kepkova nová přítelkyně svůj dekolt úzkostlivě hlídala.

Kliknutím zvětšeteKdo získal Thálie za rok 2008:

Činohra: Petra Hřebíčková, Norbert Lichý
Opera: Dana Burešová, WeiLong Tao
Muzikál: Zuzana Kolářová, Vlastimil Zavřel
Balet: Nataša Novotná,Vladimir Gončarov
Ceny za celoživotní dílo: Marie Tomášová, Alena Míková, Růžena Mazalová
Zvláštní cena Thálie: Josef Topol

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.