Linda Rybová: Barbíny mi nesmějí přes práh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Linda Rybová: Barbíny mi nesmějí přes práh

David Prachař a Linda Rybová nedovolují svým dcerám Pepince (vlevo) a Rozárce panenky.
David Prachař a Linda Rybová nedovolují svým dcerám Pepince (vlevo) a Rozárce panenky. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Herečka Linda Rybová (33), která naposledy zazářila před lety jako sestřička v Ordinaci v růžové zahradě, se svými dvěmi holčičkami Rozárkou (5) a Pepinkou (4) určitě na výstavu barbín nepůjde! Linda je svým dětem totiž zakazuje!

Herečka Linda Rybová (33), která naposledy zazářila před lety jako sestřička v Ordinaci v růžové zahradě, se svými dvěmi holčičkami Rozárkou (5) a Pepinkou (4) určitě na výstavu barbín nepůjde! Linda je svým dětem totiž zakazuje!

„Nejenom panenky Barbie, ale i všechny další jí připadají jako příliš komerční, a tak je holčičkám nepovoluje,“ svěřuje se jeden z přátel Rybové a jejího partnera Davida Prachaře, se kterým má ještě malého syna Františka. Situace v rodině, která se snaží jíst a žít zdravě a nekonvenčně, došla až tak daleko, že si holčičky panenky půjčují potají na návštěvách. Ale běda, kdyby je s nimi maminka zahlédla – to by byl mazec...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.