Etzler, Matonoha a Janečková: Pracují v bordelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Etzler, Matonoha a Janečková: Pracují v bordelu!

Miroslav Etzler a Tomáš Matonoha (vpravo) si natáčení v nevěstinci užívali, před kolegyní Ester Janečkovou se však »mírnili«.
Miroslav Etzler a Tomáš Matonoha (vpravo) si natáčení v nevěstinci užívali, před kolegyní Ester Janečkovou se však »mírnili«. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Herci Miroslav Etzler (43) a Tomáš Matonoha (37) se v nevěstinci v centru Prahy potkali s moderátorkou Pošty pro tebe Ester Janečkovou (35)! Nebyli tu však za zábavou ani erotickým povyražením, v podniku s pikantní pověstí museli pracovat!


„Natáčíme tady nový film Jak ulovit miliardáře,“ ošíval se v »bordelu« Etzler, který hraje policejního hodnostáře. Bylo vidět, že mu kompars, v němž se objevily místní prostitutky, vůbec nevadí. Před cudnou Janečkovou, která ztvární ve filmu roli policejní tiskové mluvčí, to však úspěšně skrýval. To Tomáš Matonoha se tvářil o něco protřeleji, ale prý jen proto, že nově ostřihaného ho skoro nikdo nepoznal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.