Monika Absolonová: Otec na mě poštval Michala Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Absolonová: Otec na mě poštval Michala Davida!

Slzy a pláč. Monika Absolonová stále zažívá nelehké období.
Slzy a pláč. Monika Absolonová stále zažívá nelehké období. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Monika Absolonová (32), podle svých slov oběť domácího násilí, znovu promluvila o údajném tyranovi, otci Čeňku Absolonovi (54). S otcem se prý proti ní měl spolčit i její kamarád Michal David, který ji jako zpěvačku před lety prosadil do showbyznysu!

Situace ve zpěvaččině rodině se vyhrotila loni na podzim. Čeněk Absolon měl dceru fyzicky napadnout, na což její matka reagovala žádostí o rozvod. Teror otce prý pokračuje doteď.

„Rozvést se nechce. Z baráku si odvezl, co šlo, včetně našeho oblečení, rodinných alb a boudy pro psa. Nahodile nás v okolí domu nahání, vyhrožuje slovně i obvolává příbuzné a známé. Psychiatrička mi řekla, že si musím zvyknout na to, že žiju s psychopatem za zády,“ říká Monika o otci podnikateli, který měl jistou spojitost i se zavražděným mafiánem Františkem Mrázkem. I proto zpěvačka naznačuje, že bůhví, jak si její otec peníze vydělal…

Absolonová si stěžuje i na Michala Davida, dlouholetého rodinného známého. „Táta na něj jeden čas asi naléhal, aby se mnou přestal spolupracovat. A myslím, že Michal o tom i chvíli uvažoval,“ tvrdí Monika.

Zpěvák a skladatel Michal David se ale brání. „Kdyby s tím její táta přišel, poslal bych ho do háje. Monika se vypracovala sama a je dobrá. Do jejich války se nepletu, jen ať si ji vybojují sami. A navíc: stejně je pro mě podstatný umělecký přínos toho kterého zpěváka, a ne to, jak se chová v soukromí,“ tvrdí Michal David.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.