Lucie Bílá & Noid: Zase spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Lucie Bílá & Noid: Zase spolu!

PRAHA – Lucie Bílá (42) a její mladý exmanžel Václav Noid Bárta (28) zase jako milenci? „Někdy lidé odcházejí, aby se k sobě mohli vrátit,“ prohlásila tajemně Lucka v rozhovoru pro Šťastný Jim.

Lucie Bílá (42) a její mladý exmanžel Václav Noid Bárta (28) zase jako milenci? „Někdy lidé odcházejí, aby se k sobě mohli vrátit,“ prohlásila tajemně Lucka v rozhovoru pro Šťastný Jim.

Je tedy Noidova současná dívka Alena Jáklová (33) jen »ucpávkou« na citovou díru, kterou v něm zanechala Lucie Bílá? Protože podle zpěvaččiných slov není vůbec vyloučeno, že se k sobě s Noidem vrátí.

Blízký vztah se svou bývalou ženou nevyvrací ani mladý hudebník Vašek Noid Bárta. „S Luckou jsme kamarádi, hrajeme spolu v Carmen, voláme si,“ řekl reportérce Aha! v pražském OC Europark na konci ledna. Tehdy také na otázku, jestli už má novou přítelkyni, odpověděl takto: „Ještě je brzo, mám v srdci pořád Lucku.“

„Rande? Vždyť je to teprve půl roku od okamžiku, kdy jsem ještě byla zadaná,“ vyloučila Bílá v už zmíněném časopise jakékoliv intimní schůzky s opačným pohlavím. O Noidovi, s nímž se rozvedla loni v prosinci, však hovoří jen v superlativech. „Denně se vidíme, voláme si, hrajeme spolu, považuji ho za jednoho ze svých nejbližších přátel.“ Ale její bývalý manžel není jediným, kdo kolem ní krouží. Bezpočet lichotek na ni už vychrlil americký producent Frank Wildhorn, který pro Lucii na tělo napsal roli v muzikálu Carmen. Wildhorn se Lucii snaží zlanařit za prací do Spojených států, kde by byla zřejmě odkázána jenom na něj.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.