Romana Pavelková - Vyfoukla kšeft Mesarošové a Mašlíkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Romana Pavelková - Vyfoukla kšeft Mesarošové a Mašlíkové!

Pavelková má důvod k úsměvu – trumfla své konkurentky a »nakrmí« své prasátko.
Pavelková má důvod k úsměvu – trumfla své konkurentky a »nakrmí« své prasátko. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Karel Kopáč)

PRAHA – Finalistka Miss ČR 2008 a produkční Romana Pavelková (24) boduje! Převálcovala totiž své dvě konkurentky – sexbomby Dominiku Mesarošovou (23) a Hanu Mašlíkovou (26) v boji o lukrativní nabídku od kolumbijské oděvní firmy!

Finalistka Miss ČR 2008 a produkční Romana Pavelková (24) boduje! Převálcovala totiž své dvě konkurentky – sexbomby Dominiku Mesarošovou (23) a Hanu Mašlíkovou (26) v boji o lukrativní nabídku od kolumbijské oděvní firmy!

Romana s touto značkou, kterou založil kolumbijský drogový dealer Ilan Fernandez při svém pobytu ve vězení, spolupracuje již delší dobu. Díky tomu, že se stane její tváří, připíše si na své konto okolo 100 tisíc korun. „Finanční nabídka je opravdu zajímavá, ale přesnou částku Vám neřeknu. Mohu jen říci, že jste blízko,“ prozradila modelka. Čím ale Kolumbijce zaujala natolik, že Mašlíkovou s Mesarošovou »trumfla«? Vyhovovala prý více představám kampaně, podle níž je její krása přirozenější a není tak prvoplánová. A zlí jazykové dokonce tvrdí, že od té doby, co si Mesarošová nechala své kadeře přebarvit nahnědo, dvakrát moc sexy nepůsobí...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.