Jitka Kocurová: Konec velké lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Kocurová: Konec velké lásky!

Jitka Kocurová plánovala svatbu. Teď bohužel zůstala sama a neví, co dál...
Jitka Kocurová plánovala svatbu. Teď bohužel zůstala sama a neví, co dál... (archiv Jitky Kocurové)

PRAHA – Chystala se svatba a plánovaly se děti, ale najednou je po všem! Jitka Kocurová (30) se před týdnem rozešla se svým dlouholetým přítelem fotbalistou Alešem Chvalovským (29), který ji dokonce před časem požádal o ruku.


Modelka se rozešla s fotbalistou Chvalovským

PRAHA – Chystala se svatba a plánovaly se děti, ale najednou je po všem! Jitka Kocurová (30) se před týdnem rozešla se svým dlouholetým přítelem fotba- listou Alešem Chvalovským (29), který ji dokonce před časem požádal o ruku.

„Ano, byli jsme zasnoubeni. Svatba? No, vypadalo to, ale nedopadlo to,“ řekla deníku Aha! Kocurová. Ta dokonce nějaký čas s fotbalistou žila na Kypru. Dnes už je ale nastěhovaná ve svém baráčku ve Vlašimi.

„Myslela jsem si, že to může fungovat. Nemůže, nakonec nás ta velká dálka rozdělila,“ řekla včera deníku Aha! Jitka Kocurová, která dokonce připouští, že za rozchod vlastně může ona! „Nakonec to zkrachovalo na mé práci. Kliknutím zvětšeteNabrala jsem si jí tolik tady v Čechách, a pak už mi nezbyl čas za ním jezdit,“ popisuje smutný konec blonďatá modelka.

A co nový muž? „Tak to opravdu nevím... Odpočívám, uzavřela jsem se do sebe a nejspíš se obklopím prací, abych na to nemusela myslet. Zvykám si na samotu. Je to všechno hrozně čerstvé,“ popisuje momentální stav Kocurová, která ani neví, jak přesně definovat, co teď cítí k expříteli. „Ten vztah už byl ke konci spíš jen o kamarádství... Jestli zůstáváme přáteli? Možná by se to tak dalo říct, bolí to samozřejmě nás oba, uvidím, jestli to bude za pár týdnů lepší,“ dodává modelka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.