Leoš Mareš a Richard Krajčo - Už dobojovali! Budou spolu v Esu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Leoš Mareš a Richard Krajčo - Už dobojovali! Budou spolu v Esu

Leoš Mareš (vlevo) bude Richarda (vpravo) hostit ve svém Esu!
Leoš Mareš (vlevo) bude Richarda (vpravo) hostit ve svém Esu! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Richard Krajčo (31) a Leoš Mareš (32) zakopali válečné sekery! Alespoň na čas. Po několika letech, kdy jeden útočil na druhého, se konečně setkají tváří v tvář.

A to už dnes. Moderátor »nováckého« Esa Mareš svolil a do hudebního pořadu Eso pozval Krajča jako hosta. Dýmku míru však spolu zřejmě ještě nevykouří. Na tu je moc brzy.

Moderátor a rádoby zpěvák Mareš před lety napadl Krajča v jedné z svých písní. „Seš prostě borec, na holky máš vzorec, seš drsnej moravskej sexuální ledoborec...“ rapoval na účet Krajča nejlépe placený moderátor v Česku. A Krajčo nelenil a okamžitě smečoval. „Nejsem zářivou ozdobou na večírky, nejsem lacinou děvkou v kožichu pro slečinky...,“ zpíval frontman kapely Kryštof. Samozřejmě se rozjela mediální přestřelka, kdy jeden urážel druhého. Po čase však jejich nevraživost utichla, a tak se zdá, že alespoň dočasně čeští muzikanti vyhlásili mírový stav.

  • MAREŠ útočí
    Leoš Mareš svému kritikovi Richardu Krajčovi zazpíval ironickou ódu: „Seš prostě borec, na holky máš vzorec, seš drsnej moravskej sexuální ledoborec...“

  • KRAJČO útočí
    A co odpověděl potrefený Krajčo? „Nejsem zářivou ozdobou na večírky, nejsem lacinou děvkou v kožichu pro slečinky...“ Naráží zjevně ve skladbě Vodné stočné na Marešovu dřívější zálibu chodit v růžových kožiších.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.