Eva Jasanovská: Čtyři hodiny z ní dělali »blbou« blondýnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eva Jasanovská: Čtyři hodiny z ní dělali »blbou« blondýnu

Potom: A tady už je nová, blonďatá Eva Jasanovská.
Potom: A tady už je nová, blonďatá Eva Jasanovská. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Eva Jasanovská (27) se poprvé v životě cítí jako blondýna. Však si také nechala na hlavě udělat blond přeliv, který se tvořil dobré čtyři hodiny. „Připadám si teď hloupější,“ vtipkovala Jasanovská, bývalá manželka muzikanta Michala Dvořáka ze skupiny Lucie.


„Proč to jednou za život nezkusit? Nikdy jsem ještě blond barvu na hlavě neměla. Pravdou ale je, že jsem do Hair Area nešla s tím, že odejdu jako blondýna,“ řekla deníku Aha! Jasanovská, když odcházela z kadeřnictví v pražské Zlatnické ulici. „Teď zkusím, jestli to konečně budu mít jako blondýna jednodušší.“

Jasanovská podstoupila čtyřhodinový proces odbarvování, stříhání, barvení a melírování. Kliknutím zvětšete„Mám to se speciálním odrostem, který se musel udělat uměle. Kliknutím zvětšeteNejdřív se ale stahovala ta má tmavá barva, pak se to celé nabarvilo na žluto, udělal se odrost, promelírovalo se to čtyřmi barvami a po několika hodinách jsem si konečně oddychla, že je po všem,“ popisovala Jasanovská složitý proces barvení, který na ní aplikoval vlasový mistr Jan Těšík. A první reakce na blondýnu? „Jsou pozitivní, ale oni by mi stejně neřekli »fuj, je to hnusné«...“ řekla na závěr se smíchem Jasanovská.

Kliknutím zvětšete

 

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.