Svůdná Miss Hadašová: Bednář ji hlídá na každém kroku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Svůdná Miss Hadašová: Bednář ji hlídá na každém kroku

Jaroslav Bednář si svou lásku Lucii Hadašovou odváží domů.
Jaroslav Bednář si svou lásku Lucii Hadašovou odváží domů. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hokejista Jaroslav Bednář (32) stále randí s modelkou a Českou Miss 2007 Lucií Hadašovou (22). Ačkoliv to zpočátku vypadalo na nezávazný flirt, jejich známost přerostla ve vážný vztah. Bednář zkrotl v náručí něžné dívky.


Bednář, bývalý přítel zpěvaček Dary Rolins (35) a Heleny Zeťové (26), je do Hadašové tak zamilovaný, že si ji hlídá doslova na každém kroku. Není se čemu divit, Lucie je opravdu sexy. Poté, co se Jaroslav dozvěděl, že na narozeninovou párty Zuzany Belohorcové (33), kde Lucie byla, dorazí i svůdník Martin Ručinský (37), odvezl si svou lásku raději domů. A ona se tomu nijak nebránila. I když byla oslava v plném proudu, Lucie se vytratila již kolem půl jedenácté.

Oba milenci si své soukromí úzkostlivě tají. „Nebudu se k našemu vztahu už vyjadřovat, pište si, co chcete,“ řekla deníku Aha! jindy velmi vstřícná Lucie. A ani Jaroslav nebyl sdílnější. „Nebudu nic komentovat,“ řekl hokejista.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.