Laffita ztrapnil Ivu Frühlingovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Laffita ztrapnil Ivu Frühlingovou!

PRAHA – Světově proslulý návrhář Osmany Laffita před televizními kamerami prohlásil, že nemá ponětí, kdo to je Iva Frühlingová (26). Podle svědků nešlo z jeho strany o žádný žert. Prostě o existenci zpěvačky a modelky zřejmě opravdu nikdy neslyšel! A přitom jsou kolegové z jedné branže.


Zpěvačka v zákulisí bojovala se slzami!

..

Když moderátor hudební televize Óčko v pořadu Inbox ohlásil videoklip »Ou tu veux quand tu veux«, který má na svém hudebním kontě právě Frühlingová, Laffita se nahlas podivil:. “Tu neznám!” Iva, i když se jí to velmi dotklo, zareagovala profesionálně a zachovala si kamennou tvář. V zákulisí pak ale bojovala se slzami...

Osmany Laffita je proslulý svými provokacemi a bezprostředními reakcemi. Loni na jaře například v Pantheonu Národního muzea v rámci velké módní show představil sochu nahého muže, které stál sám modelem. "Stále oblékám klientelu, ženy i muže, vidím je také nahé, protože samozřejmě musím na zkouškách vidět, jak vypadají celkově. Oni po mně vždycky tak stydlivě koukají, a tak jsem si řekl, že jim udělám také radost, aby viděli, jakou mám morfologii. Akorát mi udělali velkou prdel," vysvětlil tehdy Laffita svůj záměr novinářům iDnes. K velikosti penisu výstřední sochy dodal: “Ve skutečnosti je tam ten rozměr větší!"


17.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.