JOHN – ADAMOVSKÁ: Důvod rozvodu: NEVĚRA! Syn (14) v šoku: Oni mi to neřekli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

JOHN – ADAMOVSKÁ: Důvod rozvodu: NEVĚRA! Syn (14) v šoku: Oni mi to neřekli!

Zlata Adamovská a Radek John
Zlata Adamovská a Radek John (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Přetřásaný rozvod až doposud stabilního páru herečky Zlaty Adamovské (49) a publicisty Radka Johna (54) kvůli nevěře šokoval nejen širokou veřejnost, ale i jejich nejbližší včetně dětí – syna Petra a dcery Báry (22)!

Přetřásaný rozvod až doposud stabilního páru herečky Zlaty Adamovské (49) a publicisty Radka Johna (54) kvůli nevěře šokoval nejen širokou veřejnost, ale i jejich nejbližší včetně dětí – syna Petra a dcery Báry (22)! Čtrnáctiletý syn Péťa se informaci dokonce dozvěděl velmi necitlivě z novin ve škole! „Četl jsem to a slyšel o tom ve škole. Doma se o tom naši nebavili. Myslím, doufám, že je to kec,“ svěřil se Péťa smutně deníku Aha!, když se naši reportéři v pražské vile Adamovské a Johna snažili ověřit pravost informace. Že se jedná o hrozné nedorozumění, věří i Johnův letitý kolega z pořadu Na vlastní oči a kamarád Pepa Klíma. „Podle toho, co vím, tak jsou spolu na dovolené v Africe. Tam se přece lidé nejezdí rozvádět...“ kroutí hlavou »Pepíno« Klíma. Ale...

Ale zatímco pod svícnem byla tma, v širším okolí si o záletech nejen Johna, ale i za měsíc padesátileté Adamovské cvrlikají i vrabci na střeše. „Rozhodně to není tak, že by se jednalo o nevěru jen jedním směrem. Je fascinující, čeho všeho si ještě média nevšimla,“ komentuje rozvod slavného páru kolega »Běly Páleníkové« ze seriálové Ordinace v růžové zahradě, díky níž se Zlata před pár dny stala nejpopulárnější tváří televize Nova. Zlata i Radek si už dávno žijí své životy, a ve vyčpělém vztahu je k sobě poutá už jen více než dvacetiletá setrvačnost, jistý druh přátelství a zejména děti. Právě kvůli dospívajícímu Péťovi, kterého se před lety pokoušel znásilnit syn arabských diplomatů, tak stále zůstávají pohromadě a problémy doposud úspěšně tutlali.

Pro Adamovskou i Johna se jedná již o druhý rozvod v jejich životech, ani jejich vztah však nebyl bez problémů. Již před lety se na Johna provalila jeho nevěra s kolegyní z redakce publicistiky televize Nova, kterou Zlata těžko vydýchávala. Své sokyni se prý dokonce před budovou televize Nova pořádně »podívala« na auto, kterému vypustila vzduch z pneumatik. Dnes už však úspěšná Zlata, která v popularitě dávno předběhla manžela, žádné bouřky nedělá a žije po svém. S režisérem Viktorem Polesným vlastní filmovou společnost, je společnicí kliniky laserové a dermatologické kliniky Laser Esthetic a hvězdou nejsledovanějšího seriálu Česka. Tomu se publicista a scenárista John, podílník v reklamní agentuře, může rovnat jen těžko. Část vily v pražských Dejvicích pak vlastní každý z jedné poloviny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.