Juraj Kukura - Chodí se ženou do tanečních! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Juraj Kukura - Chodí se ženou do tanečních!

Juraj Kukura si s manželkou zatančil pouze tance, při kterých se příliš nezadýchal.
Juraj Kukura si s manželkou zatančil pouze tance, při kterých se příliš nezadýchal. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec Juraj Kukura (61), lamač ženských srdcí, si nemohl nechat ujít Ples v opeře! A přiznal, že se kvůli němu dokonce učil tančit. Na akci roku si ale dělal zálusk na něco jiného – na auto Mini Cooper, hlavní cenu tomboly. To bohužel nedopadlo.

Herec Juraj Kukura (61), lamač ženských srdcí, si nemohl nechat ujít Ples v opeře! A přiznal, že se kvůli němu dokonce učil tančit. Na akci roku si ale dělal zálusk na něco jiného – na auto Mini Cooper, hlavní cenu tomboly. To bohužel nedopadlo...

Koupil jsem si v tombole dva lístky (jeden stál 1000 Kč – pozn. red.), ale ten druhý jsem koupil vlastně navíc, protože to auto vyhrajeme jen na jeden z nich,“ vtipkoval Juraj Kukura, který se na Ples v opeře podíval poprvé a po boku své ženy. „Nevidím jinou možnost než jít s manželkou,“ tvářil se nevinně.

Auto ale nakonec nevyhrál, takže si musel vystačit jen s tancem s vlastní ženou – kvůli plesu totiž začal chodit do tanečních! „Několik měsíců už chodíme s manželkou k panu Ďurovčíkovi na taneční hodiny. Když je to pomalé, jako třeba waltz, tak to zvládám. Když je to ale rychlé, tak to utíkám z parketu,“ smál se Kukura. „Doufám tedy, že už příští rok na Plese v opeře budu rovnocenným partnerem všem těm tančícím okolo,“ uzavřel.

Čestný host plesu Ivana Trumpová se na rozdíl od Kukury v rychlém valčíku a polce vyžívá. „V zahraničí si takové tance nezatančíte, takže tohle si tady opravdu užiju,“ řekla miliardářka těsně před tím, než se vrhla na parket.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.