Tajná večeře v centru Prahy - Trumpová pozvala Patrasovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajná večeře v centru Prahy - Trumpová pozvala Patrasovou!

Miliardářka na svůj věk rozhodně nevypadá. Je vidět, že o zevnějšek opravdu dbá.
Miliardářka na svůj věk rozhodně nevypadá. Je vidět, že o zevnějšek opravdu dbá. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Miliardářka Ivana Trumpová (59) se v Praze nenudila ani v předvečer včerejšího honosného Plesu v opeře! V pátek pozdě večer sezvala pár nejbližších na přátelskou večeři!

Miliardářka Ivana Trumpová (59) se v Praze nenudila ani v předvečer včerejšího honosného Plesu v opeře! V pátek pozdě večer sezvala pár nejbližších na přátelskou večeři! Vyvolenými byla herečka Dagmar Patrasová s manželem Felixem Slováčkem, návrhář Osmany Laffita s přítelem, Ivanina maminka Marie Zelníčková a Friedmann Riehle – pořadatel včerejšího plesu.

Ivana s doprovodem nejdříve zamířila do hotelu U Prince na Staroměstském náměstí. Tam se jí ale nelíbil prostor skýtající jen málo soukromí, a proto se společnost přesunula zpět do hotelu Kempinski, kde miliardářka českého původu bydlí. „Strávili jsme spolu několik hodin a s Ivanou si povídaly o všem možném. Jsme spolu v kontaktu, protože jsme v mládí měly společné přátele a Felix je stejně jako ona původem ze Zlína,“ prozradila deníku Aha! Patrasová.

„Ivana je fantastická. Vypadá o dvacet let mladší, a přestože je bohatá a úspěšná, pořád zůstává sama sebou,“ dodává Dáda, která se sblížila i s Laffitou. „Nedávno jsem se vrátila z jeho rodné Kuby, tak jsme si měli o čem povídat!“ směje se herečka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.