Lucie Bílá - Bez korzetu nemůže na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Lucie Bílá - Bez korzetu nemůže na ulici!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lucie Bílá (42) se přiznala, že její monumentální hruď není zcela přírodní! Zemská přitažlivost už zřejmě vykonala své ničivé dílo a Česká slavice své vnady musí věznit v korzetu!

Úchvatný zjev je pro lidi v showbyznysu naprosto nezbytný. Dokonce i ošklivka Katka je ve skutečnosti pěkná fešanda! Víte, že krásní lidé mají v průměru o 8% vyšší platy než ti méně obdaření? Tyto smutné skutečnosti Lucie Bílá pochopila už na začátku své kariéry. Brilantně dokázala využít svých tělesných předností krásný obličej s velkýma očima a mohutná ňadra. Stejně obratně se jí daří zakrývat své nedostatky, které tu ovšem z pochopitelných důvodů nebudeme vyjmenovávat! Má na to jednoduchý recept: stačí prý vhodné oblečení černé barvy.

Kromě stále nového líčení a účesů prý Lucka u mužů i žen boduje svým spodním prádlem. „Na spodním prádle opravdu ulítávám. Zejména na korzetech. Mám svou oblíbenou firmu, u které pořád nakupuji, a ta mě nikdy nezklame. Vždy, když jim přijde nové zboží, jdu to okamžitě omrknout a minimálně jeden kousek si vyberu. Už bych pomalu mohla dělat výstavu," svěřila se Lucie serveru Novinky.cz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.