Aneta je zpěvačkou roku - Už má zase nový účes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aneta je zpěvačkou roku - Už má zase nový účes!

Aneta je opět zpěvačkou roku a nový účes jí opravdu moc sluší.
Aneta je opět zpěvačkou roku a nový účes jí opravdu moc sluší. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Televize Óčko už pošesté rozdávala své výroční hudební ceny. A dvojnásobná Slavice Aneta Langerová (22), která se na posledním ročníku Českého slavíka Mattoni umístila až čtvrtá, znovu potvrdila, že ji mladí lidé vnímají jako hvězdu prvního kalibru.

Televize Óčko už pošesté rozdávala své výroční hudební ceny. A dvojnásobná Slavice Aneta Langerová (22), která se na posledním ročníku Českého slavíka Mattoni umístila až čtvrtá, znovu potvrdila, že ji mladí lidé vnímají jako hvězdu prvního kalibru.

Talentovaná zpěvačka, jejíž kariéru nastartovala první řada SuperStar, totiž vyhrála v kategorii Zpěvačka roku. Ostatně stejně jako v roce 2005 a 2006, loni jí ale sošku s okem, kterou před lety navrhl a vyrobil Milan Cajs ze skupiny Tata Bojs, vyfoukla Lucie Vondráčková (28). Langerová se také fanouškům představila opět v novém účesu. „Už jsem to měla dlouhé,“ odůvodnila deníku Aha! další změnu image. Ostatně o Anetě je známo, že se svou kšticí experimentuje často a ráda.

Afterpárty se neobešla bez incidentu, ve kterém figuroval Sámer Issa (23), který letos na RGM Hudebních cenách Óčka nebyl vůbec nominován. Zpěváka během rozhovoru na kameru doslova napadl neznámý mladík omámený alkoholem. To Issu rozčílilo natolik, že se do »vetřelce« pustil taky. „Vůbec nevím, kdo to byl a co chtěl,“ řekl nám poté, co jeden duchapřítomný muž hochy od sebe roztrhl.

A tohle jsou proměny Anety Langerové za poslední rok

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.