Sámer Issa: Dostal nářez od táty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sámer Issa: Dostal nářez od táty!

 (: ara)

Skandál na děčínské diskotéce to roztomilému zpěváku doma pěkně zavařil. Jeho otec se totiž šíleně naštval, když si přečetl, co všechno jeho syn vyváděl.

Že má před svým otcem, původem ze Sýrie, velký respekt, Samer nijak netají. „Kdybych tam dorazil na plech, stejně by mě nikdy nevyhodil. Zavolal by tátovi a ten by mě tak zmlátil, že bych si nesednul týden na zadek" tvrdil nedlouho po incidentu. Nakonec se mu to, i když trochu jinak, zřejmě splnilo a táta ho pořádně proklepnul.

Podle Sámera bylo ale důvodem jeho roztržky s otcem to, že v tisku se objevují nesmyslné a lživé unformace. „Jsem si téměř jistý, že nám někdo nasypal něco do pití a pak sledoval, co to s námi udělá."

Co se vlastně na dikotéce stalo, je stále zahaleno tajemstvím. Samer trvá na tom, aby se věc důkladně prošetřila. Podal proto minulý týden další trestní oznámení. „Nejsem feťák ani alkoholik." řekl serveru Odhaleno.cz.
Majitel diskotéky Škuner, kde se odehrál Samerův kolaps, ovšem tvrdí, že zpěvák si neznámou látku sypal do pití sám: „Přišel s partou kamarádů a všichni byli pěkně pod obraz, nakonec se mezi sebou servali na ulici."
Právě o něm Sámer prohlásil, že je kamarádem jeho otce. „Jeho tátu vůbec neznám. Můžu mu vzkázat, že už u nás není vítaným hostem," ohradil se na to majitel diskotéky.

„Pařilo se na diskošce. Koupili jsme si láhev vodky, kterou jsme rozlévali do skleniček. A hodně jsme tancovali. Pak už si jen pamatuji, že jsem se probudil na JIPce. Padlo nás víc. Jedna holka a kluk. Nevím, kdo nám to mohl dát do pití. Ale víte jak – doma nejste nikdy prorokem. Ale zamrzelo mě to, protože půlku lidí v Děčíně znám a považoval jsem je za přátele. Musím si teď dávat větší pozor.“ popsal Samer své zážitky. To, že pokousal ochranku, si už nepamatuje.

Policie má ovšem velmi ztíženou práci, protože kamera, která jinak natáčí dění před diskotékou, se v době incidentu porouchala.

20.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.