Roman Štolpa nedorazil na premiéru - Vrátil se k alkoholu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Roman Štolpa nedorazil na premiéru - Vrátil se k alkoholu?

Stal se Roman Štolpa obětí nedorozumění, nebo je opět ve spárech alkoholismu?
Stal se Roman Štolpa obětí nedorozumění, nebo je opět ve spárech alkoholismu? (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Hvězda »primáckého« seriálu Velmi křehké vztahy Roman Štolpa (38) možná zase lítá v alkoholismu!

Když o něm loni matka jeho dcery Agáty (1,5) Markéta Plánková (30) řekla, že je beznadějný ochlasta, který kvůli pití kašle i na práci, říkal, že jde o minulost, a její slova odmítal jako mstu. Teď to ale vypadá, že se k berličce démona chlastu opět vrátil! Bez omluvy totiž nepřišel na premiéru divadelní hry, kterou režíroval.

„Nechápeme to. Do divadla nedorazil, i když měl pozváno spoustu známých, kteří říkali, že s nimi mluvili, že už sedí v taxíku a je na cestě. Navíc se ta hra ohromě povedla, všichni ho tu mají rádi a my s ním chceme spolupracovat i nadále. Měla jsem o něj prostě obrovský strach, nešlo se mu dovolat a doteď nevím, co s ním je,“ kroutí hlavou nechápavě Hana Gregorová, manželka Radka Brzobohatého, v jehož divadelním stánku se premiéra minulý týden odehrávala. „Volali jsme i jeho manželce, ani ta ale neměla tušení, co se s Romanem děje a kde teď posledních pár dní je,“ dodala herečka Gregorová.

„Nechtěl se léčit. A přitom by tím vyřešil i svoje potíže v práci,“ řekla nám před časem Štolpova bývalá milenka Markéta Plánková. Roman podle ní nepije pořád, trpí prý ale na období, kdy třeba na týden zmizí a nikdo o něm nic neví. A pak neplní ani své pracovní závazky. A to všechno přesně sedne na současnou situaci s divadelní premiérou…

„Začíná to velmi nenápadně. Stačí, aby se na něj někdo křivě podíval, a už si dává panáka,“ prozradila nám při posledním rozhovoru Plánková, která Štolpovi nechce kvůli alkoholickým excesům půjčovat ani malou dceru. Přestože Roman Štolpa zprvu nezvedal telefon, nakonec se nám přece jen vyjádřil. „Asi došlo k nějakému nedorozumění, měl jsem chřipku a nikomu jsem do telefonu neříkal, že jsem v taxíku. Navíc žena o všem věděla,“ popírá výpověď Hany Gregorové Štolpa. „To, že měl chřipku, to se dozvídám až od vás, opravdu se to ke mně nedoneslo,“ reaguje herečka. „To není jeho povinnost, samozřejmě, přijít na premiéru, ale když se neomluvil a všichni s ním počítali, navíc se mu nešlo dovolat, je pochopitelné, že jsme o něj měli strach,“ uzavírá Gregorová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.