Michal Zelenka z Ošklivky Karky - Tajná svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michal Zelenka z Ošklivky Karky - Tajná svatba!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Michal Zelenka (33) alias Marek Černý z »primáckého« seriálu Ošklivka Katka se tajně oženil. Osmiletý vztah s přítelkyní Pavlou Záleskou (29) svatbou zpečetil 12. prosince ve dvanáct hodin na obecním úřadě ve Vysočanech.

Michal Zelenka (33) alias Marek Černý z »primáckého« seriálu Ošklivka Katka se tajně oženil. Osmiletý vztah s přítelkyní Pavlou Záleskou (29) svatbou zpečetil 12. prosince ve dvanáct hodin na obecním úřadě ve Vysočanech.

„Ano, praštili jsme do toho. Už bylo načase,“ usmíval se otec půlročního syna Vojtíška, který se narodil loni v pátek 13. června. Po skromném obřadu, kde bylo jen pět dospělých, se konala malá oslava. Svatbu Zelenkovi odsvědčila jeho kamarádka z dětství, která neváhala přiletět až z anglického přístavního města Brighton. „Svatební cestu plánujeme, ale nejdříve, až bude synkovi rok,“ prozradil Michal s tím, že jeho žádost o roku Pavlíny mu připomněla scénu z filmu Sex ve městě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.