Libuška Vojtková - Slavila s oběma exmanžely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Libuška Vojtková - Slavila s oběma exmanžely!

Sotva se Libuška otočila zády (v povzdálí v pruhovaném tričku), začal se Pepa Vojtek líbat se svou novou partnerkou, Libuščinou kamarádkou Jovanou!
Sotva se Libuška otočila zády (v povzdálí v pruhovaném tričku), začal se Pepa Vojtek líbat se svou novou partnerkou, Libuščinou kamarádkou Jovanou! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Takhle tanečnice Libuška Vojtková (28) staré rány nezahojí! Chtě nechtě se musí setkávat se svým přelétavým exmanželem a otcem svého syna Matyáše Pepou Vojtkem (43), který jí v minulosti zahnul s její někdejší nejlepší kamarádkou Jovankou Skrčeskou (30).

Všichni, a to včetně Libuščina prvního bývalého manžela Daniela Hůlky (40), se totiž potkávají na prknech pražských divadel Broadway a Hybernia, jejichž herci si před Vánocemi dali dostaveníčko v creperii U slepiček v Praze.

Tam Vojtek nejenže hojně holdoval alkoholu, ale přede všemi i vášnivě líbal Jovanku, čímž své bývalé ženě jistě nasypal pořádnou hrst soli do ještě nezahojené rány. Posmutnělá Libuška hledala útěchu u Hůlky, s nímž před časem zase údajně navázala milenecký poměr. Je to prostě začarovaný kruh...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.