Mrazivá zpověď: Mahulena Bočanová - Vyhodili ji z domu a teď... Strach o dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mrazivá zpověď: Mahulena Bočanová - Vyhodili ji z domu a teď... Strach o dceru!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Aha! – Nartin Hykl)

PRAHA – Herečka a moderátorka »primáckého« magazínu Top Star Mahulena Bočanová (41) má trápení se svou šestiletou Márinkou! Starosti o dceru, která oproti ostatním dětem mentálně dospívá později, »Mahu« dokonce dohnaly k psychologovi!

Návštěva psychologa!

„Márinka dospívá později než ostatní děti, je víc dětská. Byla jsem kvůli tomu u psychologa, měla jsem o ni strach,“ přiznala Bočanová otevřeně na natáčení talk show Pustit žilou, kde otevřela i další svou 13. komnatu – v šestnácti letech ji máma vyhodila z domu na ulici!

První obavy o šestiletou dceru, kterou má Mahulena alias »Mahu« s manželem Viktorem Mrázem (41), projevila už letos v létě, kdy se Márinka chystala do první třídy. „Ona je strašně dětská. Pořád věřím, že se stane zázrak a trochu dospěje. Do třídy bude chodit jen třináct dětí a Márinka tam bude mít hodně kamarádů ze školky. Kdybychom ji do školy dali o rok později, nikoho by tam neznala. Snad jsme udělali dobře,“ svěřila se tehdy ustaraná herečka. Jenže Márinka je na rozdíl od svých vrstevníků stále ve svém dětském světě a zaostává za nimi, což Mahulenu vystresovalo natolik, že musela k psychologovi! „Řekl mi, ať si z toho nic nedělám, že u každého dítěte dospívání probíhá jinak rychle, je to od rodiny k rodině. Prostě je to dítě patetické, hysterické herečky,“ snaží se Mahulena neztrácet optimismus a naději.

V talk show Veroniky Žilkové, kterou televize Prima odvysílá v neděli v jedenáct večer, však toho na sebe Mahulena prozradila víc. „Když mi bylo šestnáct, máma mě vyhodila z domu,“ přiznala. „Stávala se ze mě svérázná dívka a doma se začaly třít hrany. Bydlela jsem tři čtvrtě roku tajně ve škole, na půdě. Máma mi chtěla dokázat, že má pravdu, a já si nechtěla dovolit připustit si to,“ dodává Mahulena s tím, že trvalo dlouho, než její cesta vedla zpět domů.

Kliknutím zvětšete

18.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.