Yvetta Blanarovičová - Vyhodila milence... A on jí teď vyhrožuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Yvetta Blanarovičová - Vyhodila milence... A on jí teď vyhrožuje!

 (: ara)

PRAHA – Ještě nedávno se mluvilo o zásnubách, teď to vypadá na válku Roseových! Zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová (45) a její přítel, temperamentní míšenec s cikánsko-maďarsko-slovenskou krví Marko Pila (33) jsou od sebe!

● Živila ho a šatila
● Roky tajil své dítě
● Navíc ji podváděl

„Yvetta mu sbalila kufr a vypakovala ho ven. Trpělivost jí došla už dávno, ale on se k ní vždycky vlísal zpátky. Citově ji vydíral. Teď pochopila, že čtyři roky živila, šatila a prosazovala člověka bez talentu, který ji jen využíval,“ popisuje zdroj z okolí muzikantského páru rozchod, který bude zřejmě stejně tak vášnivý jako průběh vztahu. „Marko se musel odstěhovat zpátky někam na vesnici ke svým rodičům, kteří vychovávají i jeho dvanáctiletého syna. Toho on ale tají. A protože je Marko bez Yvetty odříznutý od peněz, co od ní dostával, začal jí vyhrožovat. Prý zaplní bulvár vymyšlenými historkami z jejich vztahu,“ dodává kamarád rozhádané dvojice s tím, že definitivní konec nastal před dvěma týdny, kdy Yvetta zjistila, že Marko má už několik měsíců milenku.

Yvetta Blanarovičová - Partner ji podváděl A teď ji psychicky týrá...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.