Módní přehlídka v kostele - Missky se svlékly skoro donaha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Módní přehlídka v kostele - Missky se svlékly skoro donaha!

Renatě Langmannové (zprava), Lucii Hadašové a dceři moderátora Jana Rosáka Zuzaně Rosákové to náramně slušelo.
Renatě Langmannové (zprava), Lucii Hadašové a dceři moderátora Jana Rosáka Zuzaně Rosákové to náramně slušelo. (Aha! – Mária Rušinová, ara)

PRAHA – Jen pár proužků látky skrývalo nejintimnější místa českých modelek na středeční, letos asi nejdráždivější, módní přehlídce v pražském odsvěceném kostele Sacre Coeur. Není divu, že Petra Faltýnová a Martina Dvořáková dostaly hysterický záchvat, když zjistily, že mají na molu chodit prakticky nahé!

„Tohle si na sebe rozhodně nevezmu!“ odmítly jednohlasně obě dívky odvážné modely. „Je to moje nejvíce obnažená sexy kolekce,“ usmívala se omluvně prestižní módní návrhářka Kateřina Severýn, která představila nejen spodní prádlo a plavky, ale i extravagantní noční košilky. Moderátorka Eva Aichmajerová se před diváky prošla nahoře bez, jen dlaně ukrývaly její poprsí. Zato svůj nový úlovek, neznámého mladého muže, před fotoaparáty nechtěla ukázat vůbec. „Kdo to je? Bez komentáře,“ řekla jindy výřečná Eva záhadně a s mladíkem uprchla vstříc vášním noci...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.