Dejdar se dostává z dluhů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dejdar se dostává z dluhů!

Martin Dejdar už si cvičí úsměv  na Silvestra...
Martin Dejdar už si cvičí úsměv na Silvestra... (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA - Český hlas kresleného Barta v seriálu Simpsonovi nebo představitel Ozzáka z nováckého Comebacku Martin Dejdar (43) ovládne tento rok na Silvestra televizní obrazovky! Jak se deníku Aha! podařilo zjistit, televize Nova mu přidělila významnou moderátorskou roli na letošním Mejdanu roku z Václaváku. Zda vystoupí i hlavní hvězda Novy Leoš Mareš (32), zatím nechce komerční stanice prozradit.

● Letos bude pracovat i na Silvestra!

„O Martinovi se ví, že kvůli dluhům po produkování neúspěšného filmu Panství má pořád trošku hluboko do kapsy a že by vzal snad i roli kolotoče, kdyby dostal dobře zaplaceno,“ prohlašují o Dejdarovi jeho kamarádi.

Tentokrát se proto Martin nechal najmout k zábavě i na Silvestra a místo užívání si volna jde raději pracovat – Nova chce zúročit jeho popularitu ze sitcomu Comeback. Dejdar tak dostane velký prostor v Mejdanu roku z Václaváku, který měl být původně oneman show Leoše Mareše. Kdo komu bude dělat druhé housle, zatím není úplně jasné. Dejdarovy dluhy v řádu desítek milionů vznikly před deseti lety, to produkoval cizojazyčný film Panství s plejádou zahraničních hvězd. Podle svých vlastních slov ale už všechny pohledávky vyrovnal. Herec nyní v České televizi exceluje v dalším, již třetím pokračování uznávaného seriálu Zdivočelá země, kritici jej naopak příliš nechválí za postavu zastydlého rockera v sitcomu Comeback.

Co řeknou na jeho moderování silvestrovské noci, na to si budeme muset ještě chvíli počkat.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Martin Dejdar má potíže na Slovensku

BRATISLAVA – Martin Dejdar naletěl slovenskému podvodníkovi! Jistý podnikatel totiž slíbil v několika městech na Slovensku uspořádat charitativní lední show hokejového týmu HC Olymp. Podepsal smlouvy, tvrdil, že poslal peníze, ale nic nepřišlo. „Nakonec jsem zjistil, že například v Žilině vůbec netuší, že tam máme 16. listopadu hrát. Nikdy by mě nenapadlo, že po podpisu smluv mám ještě ověřovat, jestli je pořadatel podvodník,“ říká Dejdarův manažer Roman Roun. „Mrzí mě to o to víc, že náš projekt není komerční událostí, protože honoráře věnujeme nadaci Emil, která pomáhá postiženým dětem,“ dodává Roun, který na podnikatele podal trestní oznámení. Spolu s Dejdarem se měli v show objevit třeba Dominik Hašek, Aleš Valenta či herec Jiří Mádl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.