Největší skandál Zapletalova rukopisu - Jak mi Maláčová ukradla Miss... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Největší skandál Zapletalova rukopisu - Jak mi Maláčová ukradla Miss...

Miloš Zapletal je další osobností, jejíž vzpomínky mají odhalit zákulisí showbyznysu.
Miloš Zapletal je další osobností, jejíž vzpomínky mají odhalit zákulisí showbyznysu. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Michaela Maláčová (34), současná ředitelka soutěže Česká Miss, získala úspěch podrazem na Zapletala! Alespoň to vyplývá z knihy zakladatele původní Miss ČR Miloše Zapletala (65) »20 let s Miss aneb Říkali mi prezidente...«. Jak válka s Maláčovou začala a kdo jí pomohl?

Michaela Maláčová (34), současná ředitelka soutěže Česká Miss, získala úspěch podrazem na Zapletala! Alespoň to vyplývá z knihy zakladatele původní Miss ČR Miloše Zapletala (65) »20 let s Miss aneb Říkali mi prezidente...«. Jak válka s Maláčovou začala a kdo jí pomohl?

„Za dobu existence soutěže Miss České republiky jsem dostal mnoho nabídek na odkoupení ochranné známky i vlastní soutěže. Dlouhou dobu jsem však necítil potřebu na tyto nabídky reagovat. Až v roce 2004 se to změnilo – měl jsem zdravotní problémy a navíc jsem byl velmi znechucen pornografickou aférou, která se strhla kolem Diany Kobzanové. Poprvé jsem kývl na nabídku převzetí mé firmy i se soutěží Miss. Jedním ze zájemců byl i majitel sítě autobazarů, jakýsi Australan, Anthony Denny. Ten s sebou na jednání přivedl i Michaelu Maláčovou, která dělala autobazaru mluvčí,“ popisuje Zapletal. „Při obchodních jednáních a formulování smluv jsem musel Anthonymu Dennymu a Michaele Maláčové nechat nahlédnout do missí kuchyně,“ lituje dnes svých činů Zapletal a pokračuje, jak Maláčová s Dennym »missí krádež století« dovedli do konce.

„Těsně před podpisem kupní smlouvy, kterou jsme měli společně do nejmenšího detailu připravenou, se Denny s Maláčovou odmlčeli. Později, jak jsem se dozvěděl, přemluvili pořadatele Miss Universe, s nimiž jsem spolupracoval již patnáct let, aby na další rok získali licenci. V tu chvíli jsem pochopil, že to všechno bylo jen divadlo, jehož jediným důvodem bylo získat knowhow a kontakty. Vše vyvrcholilo po několika měsících založením konkurenční soutěže Česká Miss. Také její název byl součástí strategie této legální krádeže, neboť významově je identický s názvem naší Miss České republiky,“ uzavírá autor vyprávění. Zapletalova kniha má už v příštích týdnech spatřit světlo světa a pak se teprve uvidí, jestli otřese světem krásy stejně jako Zapletalův návrat do soutěže coby poradce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.