Narozeniny Vondráčkové - Helena má nová bonga! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Narozeniny Vondráčkové - Helena má nová bonga!

Helena před televizními kamerami šéfovala deníku Aha! i poskytovala rozhovory.
Helena před televizními kamerami šéfovala deníku Aha! i poskytovala rozhovory. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA/ŘITKA – Helena Vondráčková dnes slaví 59. narozeniny! Populární zpěvačka a jednodenní šéfredaktorka deníku Aha! však tentokrát žádnou oslavu nechystá. Šetří se totiž na jubileum, které oslaví za rok.

A co Helena k narozeninám dostala od svého manžela Martina Michala (46)? Deník Aha! to ví! Nová bonga!

Bubnům podobný hudební nástroj Helena jistě užije dosytosti, doprovází se na něj totiž při své slavné písničce Archimedes. Dalším dárkem pro Helenu je také DVD Helena Gold, které vydal Universal. Na tom je nejen Helenin koncert ke čtyřiceti letům její kariéry, ale i záznam z vystoupení v Carnegie Hall s Karlem Gottem a koncert z polských Sopot z roku 2000. „Velkou oslavu ale chystám až na příští rok. Letos se u nás doma sejde jen rodina a pár nejbližších přátel,“ prozradila Aha! Helena s tím, že chybět určitě nebudou její nejlepší kamarádky Jitka Zelenková a Zuzana Baudyšová.

Televize Prima pak také připravila na dnešní podvečer ve svém magazínu Extra už druhou reportáž z Helenina šéfredaktorování v deníku Aha! Zde Helenu znovu můžete vidět v netradiční roli, kterou přijala proto, aby dokázala, že pokud bulvár pracuje korektně, nemá s ním žádný problém. Chcete slyšet jak Helena rozhodovala třeba o našich politicích? Dívejte se dnes v 19.15 hodin na Extra na Primě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.