Petr Rychlý: Zavolal policii! Na TV Nova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Rychlý: Zavolal policii! Na TV Nova!

KOSTELEC U KŘÍŽKU – To není seriál, to je realita. Herec Petr Rychlý (43) se pustil do války se svým chlebodárcem! Na štáb televize Nova, pro niž natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě, totiž nechal bez skrupulí zavolat policii!


Co se děje? Válka s televizí?

A nebyl sám, sekundoval mu u toho jeho kamarád a soused v Kostelci u Křížku Tomáš Töpfer (57)! Co se stalo? Proč nechal Rychlý na televizní štáb zavolat zásahovku?

Štáb televize Nova přijel do Kostelce u Křížku, kde bydlí herci a kolegové z Divadla Fidlovačka Petr Rychlý a Tomáš Töpfer, natočit pár záběrů luxusních domů pro reportáž magazínu Přísně tajné o nejhezčích vilách českých kumštýřů. Záhy z vrat vyjelo auto, kterým jeden z herců zablokoval vozu Novy únikovou cestu, a okamžitě zavolal na policii. Alespoň tak se měl svěřit herec svému okolí. „Prý nevěděl, že je to štáb Novy, a myslel si, že si ho obhlížejí zloději,“ vysvětlil deníku Aha! jeho kamarád.

Policie opravdu ihned přijela a štáb Novy začala vyslýchat. Kliknutím zvětšetePo zjištění, že nejde o žádné vetřelce, kteří by chtěli hercům vykrást domy, však příslušníci štáb propustili. „Vypadalo to děsivě, ale nakonec se ukázalo, že o nic nešlo, byla to nepřiměřená reakce,“ dodává náš zdroj. Možná herci také nechtěli, aby se připomínalo, jak luxusně si žijí, u Töpfera se také asi znovu probudily obavy a vzpomínky na to, jak jej novináři před lety vyfotili u jeho bazénu s nahatou zadnicí. Sami herci, a zejména Rychlý, pro nějž práce na Nově znamená nezanedbatelný příjem, ze situace proto nejsou nadšení. Když jsme je žádali po telefonu o vyjádření, oba místo vysvětlení okamžitě zavěsili.


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Dalibor Puchta, Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.