Narozeniny šansoniérky - Hegerová (77) slavila, buldoček dostával dárky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Narozeniny šansoniérky - Hegerová (77) slavila, buldoček dostával dárky!

Hana Hegerová přijímala dárky i pro svého buldočka.
Hana Hegerová přijímala dárky i pro svého buldočka. (Tomáš Martínek)

PRAHA – Zpěvačka Hana Hegerová má za sebou první z narozeninových koncertů, který se konal u příležitosti jejích 77. narozenin! A interpretka, jejíž jméno se stalo synonymem českého šansonu, byla zcela zaplněným Národním divadlem odměněna bouřlivým potleskem.

Ale nebyla jediná, kdo ten večer byl obdarován. Její malý buldoček Baboo dostal od pianisty Petra Maláska luxusní obojek známé módní značky Louis Vuitton. „Takovýhle obojek bych tipla, že musel stát asi třicet tisíc,“ odhadla pro deník Aha! módní guru pořadu Přísně tajné Františka Čížková.

Do Národního divadla se přišla podívat i první dáma Livia Klausová, která ale dorazila bez Václava Klause. „Paní Klausová byla koncertem dojatá. Velmi se jí líbil,“ svěřila se deníku Aha! jedna z organizátorek Johana Turnerová. Mezi diváky se objevili i herec Jiří Macháček a režisér Jan Hřebejk. Oslavenkyně již tradičně oslovila a pozvala na mimořádný koncert jako hosty některé talenty současné hudební scény, jejichž jména do poslední chvíle dokázala utajit. Byli jimi herec Jan Budař, písničkář Tomáš Klus a zpěvačka skupiny Photolab Magdaléna Šalamounová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.