Rozvádějící se Michaela Dolinová: Jsem strašně naštvaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozvádějící se Michaela Dolinová: Jsem strašně naštvaná!

Michaela Dolinová je svým rozvodem opravdu zdrcena, přestože se snaží, aby to na ní nebylo poznat.
Michaela Dolinová je svým rozvodem opravdu zdrcena, přestože se snaží, aby to na ní nebylo poznat.  (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Moderátorka a herečka Michaela Dolinová (43), která se kvůli vlastní nevěře rozvádí s manželem Jaroslavem Tučkem (50), už ví, kdo ji práskl!

Moderátorka a herečka Michaela Dolinová (43), která se kvůli vlastní nevěře rozvádí s manželem Jaroslavem Tučkem (50), už ví, kdo ji práskl! Dolinová totiž chtěla do poslední chvíle informace o svém rozvodu před veřejností utajit, což se jí ale nepodařilo. Někdo se totiž prořekl. A Míša ví, kdo to byl!

„Hodně nepříjemně mě to překvapilo,“ říká Dolinová. „Teď už musím s pravdou ven. Samozřejmě to řeším se svou rodinou. Není příjemné, že se tyto informace objevily v tisku, raději bych to mediálně řešila, až bude po všem. Víte, já už ledacos ustojím, ale mí nejbližší to vnímají bolestněji. Dost mě to štve!“ zlobí se Dolinová.

Kdo se prořekl, prozradí herečka večer v Top Star magazínu na Primě. Zamést by si ale měla hlavně před vlastním prahem. Kdyby nebyla nevěrná, nikdy by se informace ven nedostaly...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.