Vojtek & Skrčeská - Krize milenců?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vojtek & Skrčeská - Krize milenců?!

Vojtek a Skrčeská pózovali opravdu křečovitě.
Vojtek a Skrčeská pózovali opravdu křečovitě. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Vztah rockera Pepy Vojtka (43) a jeho milenky Jovanky Skrčeské (29) ztrácí na vášni. Přestože se lídr kapely Kabát kvůli své nové lásce rozvádí se svojí manželkou Libuškou, tak v posledních dnech zanedbává i Jovanku.

Vztah rockera Pepy Vojtka (43) a jeho milenky Jovanky Skrčeské (29) ztrácí na vášni. Přestože se lídr kapely Kabát kvůli své nové lásce rozvádí se svojí manželkou Libuškou, tak v posledních dnech zanedbává i Jovanku.

Na křtu nového alba rockové skupiny Votchi, jehož byl Vojtek s Alešem Brichtou kmotrem, s ní skoro nepromluvil. Ba naopak! Když stáli společně u baru, tak vypadali jako úplně dva cizí lidé. Nepohladili se a k očnímu kontaktu došlo jen výjimečně, když se Vojtek rozhlížel kolem sebe. A všimli si toho i přítomní fotografové, kteří je začali hned fotit. Vtom ale Vojtek přiskočil k Jovance, objal ji kolem pasu a začal se chovat jako správný milenec.

Na křtu se objevila i nová »primácká« hvězda ze seriálu Ošklivka Katka Olga Lounová se svým přítelem Marcusem Tranem, o kterém se tvrdí, že jej svádí mladičká Ewa Farna (15), v jejíž kapele hraje. Lounová nejspíš chtěla tyto spekulace vyvrátit, a tak na každém kroku rozhlašovala, že to je její drahá polovička a svého partnera spustila z očí jen když musela na pódium. S kluky ze skupiny Votchi si totiž zazpívala jednu písničku a sklidila opravdu velký aplaus.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.