Zuna a Čejková měli Vánoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Zuna a Čejková měli Vánoce!

Zatím prázdný šek si po souboji Pavla Zuny a Jana Tuny odnesla Taťána Kuchařová.
Zatím prázdný šek si po souboji Pavla Zuny a Jana Tuny odnesla Taťána Kuchařová. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Měla uhádat milion pro děti. Právě svou moderátorskou kolegyni Mirku Čejkovou si vybral Pavel Zuna do soutěže Ber nebo neber a pověřil ji nelehkým úkolem. S Janem Tunou měl totiž VIP pár získat co nejvíce peněz pro děti, a to jako vánoční odměnu na dárky.

Měla uhádat milion pro děti. Právě svou moderátorskou kolegyni Mirku Čejkovou si vybral Pavel Zuna do soutěže Ber nebo neber a pověřil ji nelehkým úkolem. S Janem Tunou měl totiž VIP pár získat co nejvíce peněz pro děti, a to jako vánoční odměnu na dárky.

Hladová po penězích byla také Taťána Kuchařová, která si přišla peníze převzít coby ředitelka své nadace. „Zatím je to jen prázdný šek, kolik jsme předali dětem, to se dozví diváci až o Vánocích, kdy se tento díl bude vysílat,“ svěřila se Kuchařová, jež si vlastně s Čejkovou, Tunou a Zunou udělali předčasnou vánoční atmosféru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.