Dominik Hašek: Načapán s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominik Hašek: Načapán s milenkou!

HlubokÁ, sobota 4.05
HlubokÁ, sobota 4.05

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Hokejová legenda Dominik Hašek (43) má po páteční noci své ženě Aleně a dětem co vysvětlovat. Na divokém tahu na diskotéce v Hluboké nad Vltavou ho reportéři deníku Aha! načapali s mladou milenkou. A to není vše!


Žhavá noc na hotelu

Se svým stejně starým kumpánem, kterého doprovázela další mladá dívka, ženy nutili k lesbickým hrátkám přímo na diskotéce.

Alkohol tekl proudem a na Haškovi bylo vidět, že se opravdu baví. Klopil do sebe jeden drink vodky se semtexem za druhým a se stoupajicí hladinou alkoholu v Dominátorově krvi začal zprvu klidný Hašek vystrkovat u stolu, kde jeho pohodlí hlídalo několik drsných místních hochů a pořadatel místní diskotéky, své brankářské růžky. Vášnivé polibky hokejistovi ve výslužbě přestaly stačit a bavil se lesbickou show, kterou obě dívky předváděly jen pro něj a jeho kamaráda. A rozdováděný Hašek utrácel v tisících. Při každém odchodu z těžce střeženého boxu si odnášela mladá servírka, kterou jako jedinou hokejistovy bodyguardi pustili do boxu, tisícikorunu.

Kolem čtvrté ráno se rozdováděná partička uchýlila do Tennis hotelu Martina Damma, kde měli v plánu pokračovat v milostných hrátkách. Cestou do hnízdečka lásky nedočkavý hokejista neudržel své choutky na uzdě a potrestal svoji mladou milenku pětadvaceti na zadek, a to přímo uprostřed silnice. Když ale před hotelem povedená čtyřka zjistila, že byli celou noc sledováni našimi reportéry, značně znervózněli. Hašek a jeho kamarád dokonce neváhali vypakovat obě skoro polonahé dívky z hotelu bez osobních věcí, které jim poté vyhodili z okna. Hokejista byl dokonce tak rozrušený, že byl přistižen, že málem rozmlátil celý hotel.

Co dělal Hašek, když zjistil, že byl načapán? Jak se snažil dostat na pokoj našim fotoreportérům?

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Pokračování čtěte zde!


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ, KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.