Simon Štekl a Petra Faltýnová: Paráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Simon Štekl a Petra Faltýnová: Paráda!

Svatba Štekla s Foltýnovou byla velkolepá. Přišlo 130 lidí.
Svatba Štekla s Foltýnovou byla velkolepá. Přišlo 130 lidí.

PRAHA – Modelka Petra Faltýnová (30) a podnikatel Simon Štekl (30) jsou manželé. Včera za pět minut půl čtvrté si řekli v Ledeburských zahradách na Pražském hradě své »ano«. „Je to paráda. Super pocit,“ svěřili se exkluzivně novomanželé deníku Aha!


- smála se šťastná modelka

 

A svatba to byla opravdu velkolepá. Pozvaných hostů bylo na sto třicet, hrál jim houslista Michal Hejč, a aby toho nebylo málo, tak měla nevěsta tři družičky. V čele se Zuzanou Belohorcovou, která ale smutnila, protože její partner Vlasta Hájek svatbu nestihl. Ten dodělával přípravy v obchodě, který bude dneska otevírat. „Byla to krásná svatba, ale až se budu vdávat já, tak chci něco skromnějšího. A hlavně jen v užším kruhu rodinném,“ svěřila se hlavní družička Belohorcová. Nejspíš ji vyděsil pohled na Petru a Simona, kterým najednou gratulovalo na sto třicet lidí, a když jim ruku stiskl ten poslední, tak na nich byla vidět únava. Svatebčané se po všech ceremoniálech přesunuli na soukromou párty, která se konala na Střeleckém ostrově. Tam probíhala nerušeně do ranních hodin. Faltýnová si po svém manželovi vzala jeho příjmení a bude se od teď jmenovat Petra Štekl-Faltýnová.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

 

 

 

 


Autor: Petr Macek
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.