Velkolepá módní přehlídka! Leoš Mareš si zase naběhl - Zesměšnil ho Ruml! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velkolepá módní přehlídka! Leoš Mareš si zase naběhl - Zesměšnil ho Ruml!

Leoš Mareš se vedle Ondřeje Rumla mohl jít zahrabat. Všichni viděli, že je lepší muzikant, zpěvák i showman.
Leoš Mareš se vedle Ondřeje Rumla mohl jít zahrabat. Všichni viděli, že je lepší muzikant, zpěvák i showman. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, foto pro Aha! – Tomáš Martínek)

PRAHA – Velkolepá módní přehlídka spodního prádla na téma historických etap, jehož autorem je jeden z našich nejznámějších návrhářů Petr Lakron, uváděl i prestižní moderátor – Leoš Mareš (32).

Velkolepá módní přehlídka spodního prádla na téma historických etap, jehož autorem je jeden z našich nejznámějších návrhářů Petr Lakron, uváděl i prestižní moderátor – Leoš Mareš (32). A podle informací ze zákulisí se jeho honorář pohyboval okolo částky dvě stě tisíc korun! Jenže mladičký zpěvák a vycházející hvězda Ondřej Ruml (26) z X Factoru během krátké chvíle na pódiu dokázal, že Mareše předčí vtipem i zpěvem o několik kategorií.

Ondřej Ruml totiž v pauze, kdy se modelky převlékaly, předváděl Leoši Marešovi, jak se postupně nahrávají melodie na speciální hudební nástroj, kterým vytvoří z fleku svoji známou coververzi hitu Don’t Worry, Be Happy. Když totiž Mareš nástroj zkoumal, nazval jednu jeho část šlapkou. Ruml ho ale pohotově a vtipně opravil, že se jedná o pedál a nikoliv o šlapku, se kterými má jistě Leoš, na rozdíl od něj, jiné zkušenosti. Vysloužil si tím bouřlivé ovace publika, které bylo z Marešových rádoby vtipů spíš na rozpacích, než aby se bavilo.

Hvězdou přehlídky se vedle profesionálních modelek, jako je playmate Hana Mašlíková (25), Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (20), Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (21) nebo topmodelka a nově i herečka Pavlína Němcová (33), stala i herečka a tanečnice Mahulena Bočanová.

„Šlo mi o to hlavně ukázat, že ty překrásné kousky spodního prádla jsou sexy i na ženách po čtyřicítce, ale rozhodně to není o tom, že bych se zbláznila a chtěla konkurovat vyhublým dvacítkám,“ smála se Bočanová (41), která prozradila, že se chce věnovat především herectví a tanci, aby byla dobře připravená na nadcházející taneční sezonu.

Přehlídku si nenechal ujít ani známý proutník Sagvan Tofi (43). Ten se tradičně na afterpárty nebál alkoholu a dal si pořádně do nosu. Objevila se i sexy herečka Michaela Ochotská (23) nebo Veronika Freimanová (52), která se v těchto dnech rozvádí s režisérem Jaroslavem Brabcem (54), usvědčeným nedávno tiskem ze vztahu s těhotnou Olgou Menzelovou (30). Freimanová se ale odmítá vyjádřit jak k průběhu rozvodu, tak k Brabcově aférce s Menzelovou. „Opravdu nejsem tak naivní, abych se k tomu do tisku vyjadřovala. Tohle je jen moje věc,“ odsekla u sklenky šampaňského.

Petra Minářová - Vyšoupli mě a neřekli mi to!

Na všech materiálech k módní show luxusního spodního prádla byla sice Miss ČR 1996 Petra Minářová (29) uváděna jako jedna z hvězd, které se na molu ukážou, skutek ale utekl.

„Byla jsem oslovena přímo Petrem Lakronem, který ty krásné modely navrhoval, abych na show předváděla, a já jsem takovou nabídku samozřejmě přijala. Jednak je to velmi prestižní akce a pak jsem se těšila i na všechny holky missky,“ vypráví Minářová. „Spojila jsem se s agenturou, která show realizovala, a na jejich žádost jsem jim vypsala přesné termíny, kdy jsem kdykoliv k dispozici, abychom se mohli domluvit na všechny zkoušky. Jenže od toho momentu agentura přestala komunikovat, a když už jsem to minulý víkend nevydržela a zavolala jim, jaké jsou tedy termíny zkoušek, řekli mi, že mě vyškrtli, protože se mě nemohli dovolat. Přitom mám telefon stále u sebe i v zahraničí. I kdybych telefon nezvedala, očekávám, že budou schopni mi napsat SMS,“ podivuje se nad jednáním agentury Minářová.

„Mrzí mě to, protože jsem se tvrdě na přehlídku připravovala, ve fitcentrech a dietami, ale co se dá dělat, nevyšlo to. Nejvíc mě ale zaráží jednání pořádající agentury. Kdybych se neozvala já, asi mi to ani nesdělí. To se mi za celou mou modelingovou kariéru, a že už je dlouhá, nikdy nestalo!“ podivuje se Minářová.

Z agentury se ale k absenci Minářové na přehlídkovém molu nebyl schopen nikdo vyjádřit.

Petra Faltýnová odhalila, co nechtěla!

Skandál s odhalenými ňadry nemine snad ani jednu módní přehlídku spodního prádla. Výjimkou nebyla ani módní show Petra Lakrona. Tentokrát došlo ale k odhalení intimních partií hned dvakrát! Už při úvodním tanci jedné z tanečnic spadl celý vrchní díl, a co náhoda nechtěla, zrovna té, která měla sólový výstup. Před diváky se tak několik minut vrtěla polonahá sama na molu. Situaci ale skvěle zvládla, a tak ani na okamžik nikdo nepochyboval, že jde o součást programu. V zákulisí však bylo všechno jinak. „Chudák malá se skoro zhroutila, úplně hystericky brečela, ale na place to zvládla prostě skvěle, nikdo nic nepoznal,“ řekl deníku Aha! zdroj ze zákulisí. Tato smůla tentokrát postihla i Petru Faltýnovou (30), ale v mnohem menším měřítku. Z jedné z luxusních soupraviček jí totiž částečně vyklouzlo pravé ňadro. Petra ale zvládla vše s klidem a sklidila za to od snoubence Simona Štekla (30) slova obdivu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.