Leoš Mareš & Monika Poslušná: Svatba roku za 3,6 milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš & Monika Poslušná: Svatba roku za 3,6 milionu

Novomanželé Monika a Leoš Marešovi se během pózování pro média tvářili poněkud křečovitě, i když všechny přesvědčovali, že jsou moc šťastní.
Novomanželé Monika a Leoš Marešovi se během pózování pro média tvářili poněkud křečovitě, i když všechny přesvědčovali, že jsou moc šťastní.

JEMNIŠTĚ – Moderátorovi Leoši Marešovi (32) už není do smíchu! A stačilo k tomu opravdu málo – jedna svatba. Bezprostředně po obřadu, když pózoval přítomným fotografům ve fotostage, zmohl se jen na jedinou větu: „Děkujeme, jsme šťastní.“ Snažil se tak ne příliš úspěšně o svém štěstí přesvědčit všechny přítomné.


Ženatý Leoš Mareš: Po obřadu mu zamrzl úsměv!

> Nevěstu si ale unést nenechal!

● Pikantní zprávy ze svatby
● Novomanželé letěli vrtulníkem
● Hosty vezlo 20 luxusních limuzín
● Hlídalo je 45 osobních strážců
● Na svatebčany padaly růže z rogala
● Aha! najalo letadlo: Fotky zde!

Nedalo se ale přehlédnout, že on sám o tom není přesvědčen ani omylem. A není se čemu divit, od včerejšího odpoledne jako ženatý muž má určitou zodpovědnost a závazky. Další skandál, jako byl ten květnový s prostitutkami, by mu už nemusel projít bez následků – a to si asi Leoš moc dobře uvědomuje. Celý obřad trval zhruba hodinu a byl koncipován v americkém stylu. Monika Poslušná (33), nyní už Marešová, si ale musela odpustit nejzábavnější část svatby – z organizačních důvodů ji totiž nemohl nikdo unést, leda že by se schovala v areálu zámku. „S panem Marešem jsme se dohodli, že únos mimo areál nepřichází v úvahu, nedokázali bychom je ohlídat,“ svěřil se jeden z pětačtyřiceti přítomných bodyguardů, kteří budou svatebčany hlídat až do dnešního poledne.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Co se dělo před svatbou?
Limuzíny, vrtulník a armáda bodyguardů!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJEMNIŠTĚ – Luxusní vozy a profesionální manévry drsných bodyguardů z agentury V.I.P. Service. Přesně tak to vypadalo na svatbě nejlepšího českého moderátora Leoše Mareše (32) a Moniky Poslušné (33). A moderátor opravdu nešetřil. Svatebčany, kteří se sešli okolo jedenácté hodiny dopoledne před Kongresovým centrem, přivezlo na Jemniště dvacet limuzín Audi, které Mareš sebral z karlovarského filmového festivalu, a dva přepychové autobusy. To ale není vše. Celou dobu vše dokumentoval kameraman z vrtulníku, který zaznamenával každý krok moderátora v nejšťastnější den jeho života! „Jsem rád, že jste tady. Svědčit mi bude můj nejlepší kamarád David Holoubek,“ svěřil se šťastný Mareš, který ještě nedávno nevěděl, jestli si ho Monika po aféře s prostitutkou vezme. Kliknutím zvětšeteMezi svatebčany byli Marešovi nejbližší i jeho přátelé ze showbyznysu jako Vítek Pokorný, Eva Jasanovská, bývalá topmodelka Jarka Richterová, hudebník Tomáš Vartecký nebo majitel rádií Evropa 2 a Frekvence 1 Michel Fleischmann s manželkou Kateřinou Lojdovou. Nemohli chybět ani kolegové z Evropy 2 – Libor Bouček, Patrik Hezucký a Dalibor a Adéla Gondíkovi, kteří se dopravili »na vlastní pěst«. „Máme kousek odtud barák, tak jsme přijeli dřív. Musíme tam udělat nějaké úpravy. Je to tu ale strašidelný, jak jsme tady sami,“ přiznal Gondík, kterého doprovázela manželka, děti a otec. Díky profesionálnímu přístupu bodyguardů z V.I.P. Service nedošlo během svatby k žádnému incidentu.

Leošova matka: Nesměla do limuzíny. Mačkala se v autobuse!

Další podrobnosti o svatbě čtěte zde!


Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Martin Pekárek, Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.