Zvěřina slavil na stadionu - »Petr z Václaváku« se kvůli přítelkyni plácl přes kapsu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zvěřina slavil na stadionu - »Petr z Václaváku« se kvůli přítelkyni plácl přes kapsu

Narozeninovou párty Nikole Plzákové uspořádal Petr Zvěřina (první zleva nahoře) v zeleném, a proto se samozřejmě pila i zelená kořalka.
Narozeninovou párty Nikole Plzákové uspořádal Petr Zvěřina (první zleva nahoře) v zeleném, a proto se samozřejmě pila i zelená kořalka. (Aha! – Petr Novotný, www.stadioneden.cz)

PRAHA – Petr Zvěřina (30) z VyVolených se umí rozšoupnout. Své přítelkyni, kterou však oficiálně nikdy nepřiznal, modelce Nikole Plzákové (22), zařídil oslavu narozenin rovnou na novém fotbalovém stadionu Slavie.

Petr Zvěřina (30) z VyVolených se umí rozšoupnout. Své přítelkyni, kterou však oficiálně nikdy nepřiznal, modelce Nikole Plzákové (22), zařídil oslavu narozenin rovnou na novém fotbalovém stadionu Slavie.

„Objednal jsem jeden VIP salonek, právě se hrál ragbyový zápas, takže to nebyl vůbec žádný problém,“ řekl deníku Aha! Zvěřina. Nabouchaní sportovci se už však coby součást dárku nenabízeli, Nikola se musela spokojit s Petrem Zvěřinou. Oslava se na stadionu sešívaných paradoxně nenesla v duchu červenobílých barev, ale zelené pražských Bohemians. „Dress code byl jasně daný už na pozvánkách, všichni museli přijít v zelené – a taky přišli. Jen Nikola měla džínové šaty, protože samozřejmě o mém překvapení neměla ani potuchy,“ dodal Zvěřina.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.