Nahá Jiřina Bohdalová - Co fotky neprozradily... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nahá Jiřina Bohdalová - Co fotky neprozradily...

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz, Blesk, David Kundrát)

BELEK/PRAHA – Jaké je tajemství fotek, na nichž se herečka Jiřina Bohdalová (77) prochází po terase hotelového pokoje v Turecku tak, jak ji pánbůh stvořil? Tady jsou odpovědi na nejdůležitější otázky ohledně skandálních snímků, které deník Aha! ve čtvrtek uveřejnil…

● Kolik fotografií existuje? Uveřejnil deník Aha! vše, co měl k dispozici?
Fotografií existují řádově desítky. Deník Aha! uveřejnil pouze ty, na nichž zůstávají nejintimnější partie Jiřiny Bohdalové zakryty zábradlím. Snímky, na nichž je zcela odhalená, jsme nezveřejnili a nezveřejníme.

Existuje i videozáznam její »nahaté procházky«?
Podle našich informací ano. Údajně ho pořídil autor fotografií.

Kdo je autorem fotografií?
Čtenář deníku Aha!, který se náhodou v Turecku rekreoval ve stejné době. Fotografie poskytl deníku Aha! pod podmínkou anonymity, přinesl je do naší redakce osobně a představil se jako pan Lubor.

Jednalo se o šmírování?
Ne. Fotky byly pořízeny náhodou a z místa, z něhož byl volný výhled na nezakrytý balkon hotelového pokoje. Jiřina Bohdalová si měla být vědoma, že z protějšího křídla ji může pozorovat kdokoliv ze stovek jeho obyvatel. Přesto se nijak nezakrývala ani neschovávala, na terasu se nahá opakovaně vracela. Celé představení podle autora fotografií trvalo téměř hodinu, o čemž svědčí i rozptyl fotografií.

Kolik redakce za fotografie zaplatila?
Za fotografie nebyl vyplacen žádný honorář, ani nebyly redakcí poskytnuty dalším médiím.

Proč pan Lubor snímky nafotil a předal je našemu deníku Aha?
Zde je jeho vyjádření: „Bohdalka měla pokoje přímo naproti mně a mojí rodině, hotel měl totiž tvar podkovy. Nikdy by mě nenapadlo ji sledovat, ale jednou moje žena venku věšela mokré plavky a najednou spatřila Bohdalovou nahou. Ani tomu nechtěla věřit, protože se vůbec neschovávala. Ten protější balkon mohl sledovat kdokoliv, byl na něj výhled z desítek, možná stovek pokojů. Nevím, jestli to paní Bohdalové nedošlo, nebo jí bylo úplně jedno, kdo ji může vidět. Prošla se nahá po balkoně, dokonce i nakoukla dolů, a pak se vrátila dovnitř. Ale nechala si dveře na terasu dokořán a uvnitř pokoje dál chodila nahá. Trvalo to víc než hodinu. Naše děti jsme ale celou tu dobu drželi od okna, byly z toho docela paf.“

Jak to, že jsou fotografie tak kvalitní?
Otázka na pana Lubora. Nicméně kvalitní fotovybavení už dnes má spousta fotoamatérů i turistů, dávno už není doménou jen profesionálů.

Věděla Jiřina Bohdalová předem, že fotografie existují?
O jejich existenci se dozvěděla den před jejich otištěním. V předvečer, než vyšly, již o nich komunikovala s reportérem deníku Aha!. O tom, co je na fotkách, byla informována, požádala i o přetlumočení článku. K celé věci přistupovala s chladnou hlavou, spíše pragmaticky, vyjádřila jen rozčilení nad morálkou autora fotografií a naznačila úmysl podat žalobu na neznámého pachatele. S redakcí se domluvila na další komunikaci na druhý den, až spatří fotky v novinách. Včera však již měla celý den vypnutý telefon.

Jedná se o stejný typ kauzy jako kdysi v případě podobných fotografií Petry Buzkové?
Ne, paní Buzková byla politik, Jiřina Bohdalová je herečka. Navíc – Petru Buzkovou tehdy fotil turista skrytý v křoví, když se zcela sama opalovala bez horního dílu plavek mimo veřejnou pláž. Jiřina Bohdalová se nahá procházela na zcela viditelném místě.

Proč deník Aha! fotografie uveřejnil?
Jiřina Bohdalová je slavná herečka, veřejná osobnost a považovali jsme za vhodné informovat o tom, jak se české celebrity v cizině chovají a že v částečně muslimské zemi, jakou Turecko je, by na podobné chování mohlo být nahlíženo velmi přísně. „Není to normální chování. Naše úřady by jí určitě daly přinejmenším pokutu, kdyby ji viděly,“ potvrdili nám i na turecké ambasádě v Praze.

I tihle udělali chybu...

PRAHA – Jiřinko, nejste v tom sama! V zahraničí jsou desítky celebrit, které si nedávaly pozor a pohotoví fotografové je zvěčnili v situacích, kdy na sobě měly mnohem méně oděvu, než by se slušelo. Posledním velkým úlovkem byla slavná herečka Angelina Jolie.

Tu letos v květnu vyfotili na balkoně její francouzské vily v situaci, kdy si právě sundává tričko, pod kterým už nic nemá. A další příklady z poslední doby? Modelka Victoria Silvstedt neopatrně odhalila svůj nahý klín během vystupování z auta. To samé se několikrát stalo i zpěvačce Britney Spears či další herečce Lindsay Lohan. Nahoře bez byly nedávno přistiženy i herečka Pamela Anderson, zpěvačka Lily Allen, dcera Micka Jaggera Jade, opalující se herečka Sharon Stone, či modelky Katie Price a Elle McPharson. A občas se podaří vyfotit v »nedbalkách« i slavné muže.

Jedním z nejslavnějších snímků této kategorie je fotka člena kapely Rolling Stones Ronnieho Wooda během jeho opalování takzvaně na Adama. To samé se v Česku stalo při slunění třeba i zpěvačce Lucii Bílé, bývalé političce Petře Buzkové, zcela nahatý se na balkoně producíroval i zpěvák Vilém Čok. Bez horního dílu plavek se teď na dovolené v Turecku opalovala i moderátorka Zuzana Belohorcová… Ale koneckonců – spousta celebrit nafotila nahaté fotky pro erotické časopisy za peníze, herečky i herci se běžně svlékají ve filmech, manekýnky zase v módních žurnálech…

České celebrity v Turecku Z ostudy kabát!

Bohdalová: Nervová slabost

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.