Zpěvák Matěj Ruppert: Rozvod?! Po 11 měsících manželství... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvák Matěj Ruppert: Rozvod?! Po 11 měsících manželství...

Matěj Ruppert si vzal Karolínu loni 20. července.
Matěj Ruppert si vzal Karolínu loni 20. července. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Matěj Ruppert (29) se bude rozvádět?! Přitom to je jen jedenáct měsíců, co se zpěvák skupiny Monkey Business a muzikálová zpěvačka Karolína (28) na Šumavě vzali.

Matěj Ruppert (29) se bude rozvádět?! Přitom to je jen jedenáct měsíců, co se zpěvák skupiny Monkey Business a muzikálová zpěvačka Karolína (28) na Šumavě vzali.

Bylo to ani ne po půlroční známosti a všichni si tenkrát řikali, že to Matěj udělal natruc své předchozí lásce, moderátorce Evě Aichmajerové, která jej opustila kvůli režisérovi Adrianu Stojkovovi. Teď se ale zdá, že jejich manželství končí stejně jako se před pár dny rozešla Aichmajerová se Stojkovem! Rozvod je prý u Rupperta na spadnutí. „Nezlobte se, ale nechci se vyjadřovat vůbec k ničemu,“ řekl deníku Aha! zlomeným hlasem Matěj. Jeho manželka Karolína měla včera celý den vypnutý telefon. Problémy v manželství každopádně potvrzuje i to, že se zpěvák v poslední době neobjevil se svou ženou nikde na veřejnosti. Nepřišla ani na výroční ceny Anděl, kde její muž a jeho skupina získali hned čtyři sošky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.