Frühlingová šokovala na Slovensku Zpívala o onanii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Frühlingová šokovala na Slovensku Zpívala o onanii!

Iva bývá na pódiu velmi extravagantní, což mnohé šokuje. Podle ní je ale projev nezbytnou součástí hudby.
Iva bývá na pódiu velmi extravagantní, což mnohé šokuje. Podle ní je ale projev nezbytnou součástí hudby.

Byla zfetovaná? Skandál! Jedině tak se dá nazvat vystoupení zpěvačky Ivy Frühlingové (23) ve slovenském Popradě. Iva tu měla zakončit sjezd špičkových lékařů z celého Slovenska.

Skandál! Jedině tak se dá nazvat vystoupení zpěvačky Ivy Frühlingové (23) ve slovenském Popradě. Iva tu měla zakončit sjezd špičkových lékařů z celého Slovenska. Ti však při jejím »speciálním« vystoupení začali demonstrativně opouštět sál!

Hudebními kritiky velebená zpěvačka se na pódiu zjevila v extravagantním oblečení, o kterém se jeden z přítomných lékařů vyjádřil, že přesně takové hadry viděl v kontejneru před kongresovým sálem. Všichni přítomní koukali na Frühlingovou úplně jako opaření.
„To ovšem zdaleka nebylo všechno. Když oznámila, že první písnička bude o smrti, tak to mezi lékaři jen zahučelo. Když ale druhou písničku uvedla slovy, že po písničce o smrti bude následovat song o onanii, téměř polovina lékařů se zvedla a naštvaně opustila sál,“ přiznala nedělnímu Aha! jedna z účastnic sjezdu. Frühlingová se vedle nevhodného oblečení a repertoáru navíc prezentovala velmi zvláštním chováním.

„Celou dobu působila jakoby omámeně. Většina lidí tvrdila, že musí být určitě zfetovaná,“ dodala svědkyně vystoupení Frühlingové. Iva, která si vydobyla úspěch i jako modelka, zkušenosti s drogami v minulosti přiznala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.