Lucie Borhyová slavila 30. narozeniny! Deník Aha! jí dal dort! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lucie Borhyová slavila 30. narozeniny! Deník Aha! jí dal dort!

Dort od deníku Aha! k třicátým narozeninám blonďatou sexy moderátorku překvapil. A hned začala sfoukávat svíčky!
Dort od deníku Aha! k třicátým narozeninám blonďatou sexy moderátorku překvapil. A hned začala sfoukávat svíčky! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Nejdřív odmoderovala Televizní noviny na Nově, ale pak už si jenom užívala! Nejkrásnější žena Novy Lucie Borhyová (30) totiž ve středu večer oslavila svoje třicáté narozeniny.

S krásným pugétem ji totiž po osmé hodině večer vyzvedl její řecký milenec Nico, se kterým odjela na luxusní večeři do řecké restaurace Kavala. A pak? Noc plná vášně!

Ještě předtím jsme ale Borhyové za naše čtenáře stihli poblahopřát a obdarovat ji sladkým medovým dortem. „Jé, to jste hodní. Tak pojďte aspoň na panáka,“ hýřila dobrou náladou moderátorka. Její milenec však nešetřil zamračenými výrazy, protože už se nejspíš viděl se svojí milenkou v hnízdečku lásky. A tak jsme zamilovaný páreček nerušili, aby se mohl v klidu věnovat sám sobě…

18.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.