Iveta Bartošová: Trpím velkými bolestmi. Artík mi moc chybí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Trpím velkými bolestmi. Artík mi moc chybí...

Tenhle obrázek jí rve srdce... Malého Artura teď do školy vozí Štaidlova milenka Michaela.
Tenhle obrázek jí rve srdce... Malého Artura teď do školy vozí Štaidlova milenka Michaela. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Smutek a samota! Život Ivety Bartošové (41) se vrátil do normálu. V jejích očích se však odráží strach a nedůvěra. „Už šest týdnů je čistá,“ prohlašuje Jiří Pomeje, který je teď Ivetě nejblíže. V posledních dnech Iveta trpí jako zvíře. Nejenže přišla o syna a jen stěží se s tím může vyrovnat, ale tak dře na své kondici, že bolestí nemůže spát.

A právě spánek je jednou z nejdůležitějších věcí, kterou teď tolik potřebuje.

„Opravdu mě všechno bolí, celé tělo a hlavně svaly, hodně pracuji na své fyzické stránce. Já jsem dva roky intenzivně necvičila a teď najednou skoro celý den trávím v posilovně,“ řekla deníku Aha! Bartošová, jejíž běžný den začíná v šest hodin ráno. „Nejhorší je to ranní vstávání, když třeba prší, navíc je tma, to se mi opravdu někdy hodně nechce,“ přemýšlí Bartošová, jež musí dodržovat velmi přísnou životosprávu a pravidelný spánek. „Spát chodím okolo jedenácté, opravdu ne později,“ tvrdí zpěvačka.

Ve formě chce být Iveta hlavně kvůli připravovanému turné po republice, kde by měl jako host vystoupit Dan Hůlka, který má bohužel se svým životem taky trochu problém. Jak asi tohle turné o dvaceti dvou koncertech může dopadnout? „Začnu v Mladé Boleslavi, je možné, že na některých koncertech budu mít jako hosta Dana Hůlku. Jinak tam budou tanečníci, kapela, mladí muzikanti, v podstatě to bude úplně nový tým. Bude to hodně náročné, právě proto na sobě tolik pracuju, abych to turné zvládla,“ tvrdí Bartošová, která přiznává, že momentálně žije životem vrcholového sportovce. „Už měsíc a půl se připravuji a ještě dalších pět týdnů to bude trvat – je to opravdu každodenní velká dřina,“ popisuje své poslední dny Iveta, která teď okolo sebe má jen čtyři zdi a prázdný dům.

„Ano, cítím se velmi sama,“ prohlašuje Iveta, které obrázky milenky Ladislava Štaidla, jak odváží jejího syna Artura do školy, rvou přímo srdce. Jak moc už by si přála, aby měla svého Artíka zpátky! „Věříme, že do půl roku ho bude mít zpátky, není možné, aby jí ho nedali. Už šest týdnů je naprosto čistá,“ dodává Pomeje, který se momentálně tváří jako její zachránce a velký hrdina.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.