Předávání hudebních cen Anděl - Gott okukoval Bílé prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Předávání hudebních cen Anděl - Gott okukoval Bílé prsa!

Karel Gott se nemohl odtrhnout od luxusního výstřihu zpěvačky Lucie Bílé.
Karel Gott se nemohl odtrhnout od luxusního výstřihu zpěvačky Lucie Bílé. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Neuvěřitelné! Jen o pár vteřin přišli televizní diváci o trapas v přímém přenosu! Na předávání hudebních cen Anděl se totiž těsně před vstupem do vysílání servali bývalý roadmanažer kapely Le Monde a manažer a přítel zpěvačky Alice Konečné Luděk Malár, která duo nedávno opustila.

● Rvačka na pódiu
● Aneta si volala s milenkou

Jenže to nebylo všechno! Proč si neustále Aneta Langerová (21) telefonovala se svojí přítelkyní Ivou Milerovou, přestože byly jenom pár metrů od sebe?

Přítelkyně první SuperStar Iva Milerová se chtěla dostat do šatny své lásky bez toho, aby ji načapali fotografové.

Počkala, až novináři odejdou na raut, a pak už se plížila ke dveřím. Od posledního kroku ji odradil muž, který si ji chtěl vyfotit. Šéfce hudebního vydavatelství tak nezbylo nic jiného, než své přítelkyni alespoň zavolat, i když od sebe byly jen pár metrů.

Aneta šla zapít své sošky do restaurace Na blbém místě, kde »pařila« až do rána.

To na pódiu se odehrála jiná mela, a zase v tom byla ženská. „Ta rvačka se asi strhla kvůli mně,“ přiznává bývalá zpěvačka kapely Le Monde Alice Konečná, která u fanoušků zabodovala především svým singlem Vzducholoď. „Bývalý poducent si totiž moc nepřál, abych na tuto akci přišla, ale já k tomu neměla důvod. Neovlivnily mě ani jeho výhrůžky. A když mě na místě viděl můj bývalý roadmanažer Franta Turek, tak neudržel nervy na uzdě a začal provokovat mého přítele. A když dostal bezdůvodně pěstí, tak Turka radši zpacifikoval, aby neudělal v televizi ostudu,,“ přiznala deníku Aha! Konečná, která se poté, co ji zpěvák Derrik vystrnadil z kapely, věnuje sólové kariéře.

To frontman kapely Monkey Business Matěj Ruppert proměnil všechny čtyři nominace, čímž trochu vypálil rybník moderátorovi večera Richardu Krajčovi, který si alespoň na jednu sošku dělal také zálusk. Marně.

Krajčo za svůj průměrný moderátorský výkon navíc dostal další den »kouř« od svého konkurenta, moderátora Leoše Mareše. „Nojo, vždyť on měl včera svátek, tak dostal hodně dárečků. Ten musel zářit štěstím,“ rýpl si Mareš včera na Evropě 2.

Úplně nejpříjemnější »starosti« tak měl na Andělech Karel Gott. Ten totiž jako jediný zpíval v málem prázdné Sazka Areně na playback, a navíc se po svém vystoupení zakoukal do výstřihu své kolegyně Lucie Bílé. Zkrátka ale nepřišel ani Petr Kolář, který okolo jedné hodiny ranní odjel se Zdeňkem Podhůrským do nedalekého kasina. „Naštěstí jsem neprohrál, končil jsem s tím, co jsem vsadil,“ přiznal ráno rozespale Podhůrský.

Anděl 2007

  • Skupina roku Chinaski
  • Objev roku Markéta Irglová
  • Album roku pop & dance Monkey Business (Objects Of Desire And Other Complications)
  • Zpěvačka roku Aneta Langerová
  • Zpěvák roku Matěj Ruppert
  • Skladba roku Tata Bojs – Pěšáci
  • Síň slávy Karel Černoch

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.