Chudák Javůrek (125 kg) - Porota: Jsi tlustý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chudák Javůrek (125 kg) - Porota: Jsi tlustý!

Lukáš Javůrek v neděli v noci z X Factoru vypadl a porotci se ještě do něj pustili, že je tlustý.
Lukáš Javůrek v neděli v noci z X Factoru vypadl a porotci se ještě do něj pustili, že je tlustý. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Další díl soutěže X Factor, který se tentokrát nesl v čokoládovém duchu (zpívaly se písně od černošských zpěváků), některým finalistům pořádně zkazil chuť! Největším smolařem večera se stal Lukáš Javůrek (26), který byl paradoxně vyřazen, přestože se svým hlasem na tom byl o dost lépe než minule.

A moderátor Mareš rejpal do Vietnamců!

S písní Amazing Grace porotu prostě nepotěšil a ta mu to dala pěkně »sežrat«! Lukáš si od ní vyslechl i narážky na svou statnou figuru!

Kromě Gábiny Osvaldové, jež je Javůrkova příznivkyně a do poslední chvíle za něj lobbovala, se sympatickému finalistovi nedostalo od porotců Petra Jandy a Ondřeje Soukupa potěšující chvály. Naopak! Místo zpěvu se totiž řešila jen jeho silná postava! (125 kg, 188 cm – pozn. red.). „Bál jsem se, abyste se tady se svou váhou nepropadl do země. Raději příště tolik neskákejte,“ začal svůj výrok porotce Petr Janda a Javůrka tak dostal do trapné situace. Sarkastické narážky na jeho urostlé tělo si neodpustil ani třetí porotce a kat nedělního večera Ondřej Soukup. „Příště raději stůjte na místě,“ prohlásil Soukup, který Lukáše nakonec poslal domů. „U mě skončil,“ reagoval na tyto narážky včera v ranním vysílání Evropy 2 Lukáš.

Přitom skupina Divoký kočky se s jednoduchou melodií z Men in Black nijak zvlášť nevytáhla. Jenže vypadnutí další skupiny by zase nepřežil Petr Janda, který ještě při přímém přenosu neopomněl zdůraznit, jak ho vypadnutí tria Romantic štve. Tříčlenné skupině, která z vyhlašování »Kdo s koho« nakonec vzešla jako vítěz, zase pro změnu srazil hřebínek moderátor Leoš Mareš. „To bylo o prsa vietnamské náčelnice, co?“ pronesl, a přitom si vůbec neuvědomil, že hlavní lídr skupiny Tomáš Tran alias Dante má předky právě v této zemi. Marešovy vtípky jsou zkrátka čím dál trapnější. Slušně a v podstatě bez chyb zpívaly jen Pavlína Duriačová a Kamila Nývltová. A úplně nejhorší výběr písně předvedla skupina Za pět dvanáct. Tak snad se v příštím kole, kdy by měly zaznít známé filmové písně, polepší...


Lukáš Javůrek v čokoládovém duchu

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.